We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop rechtstreeks van de fokker, mooie 6 jarige merrie (mei 2015).

Ze heeft vanaf dat ze een half jaar was tot haar derde in de opfok gelopen. Daarna heeft ze bij ons in de wei mooi de tijd gehad om zich rustig te ontwikkelen.

Ze is nu goed zadelmak.Ze rijdt mee met de lessen van de rijvereniging en is ook braaf op vreemd terrein, uiteraard lopen we meestal ff een rondje aan de hand om haar de nieuwe omgeving te laten zien, daarna rij je zo op haar weg. Wij longeren nooit meer voor het rijden. Ze is al een aantal keer mee naar het bos geweest en ook heeft ze al eens een sprongetje gemaakt. Verder is er veel grondwerk en schriktrainingen met haar gedaan en een aantal buitenritten....

Het is een erg mooie, goed gebouwde merrie met potentie voor de sport. Ze beschikt over 3 goede en correcte gangen en meet ongeveer 165 cm. Ze is altijd netjes ontwormd en bij de hoefsmid geweest. Afgelopen voorjaar is ze naar de tandarts geweest en recent is ze geënt en röntgenologisch gekeurd. Door haar jaren in de opfok is het een erg sociale merrie die met alle paarden overweg kan.

Haar vader is de goedgekeurde Hanoveraan Big Shelby (sir donnerhall I x rotspon). Moedersvader is Palousa Convenance ( Gribaldi x Texas Jack).

We zijn dus opzoek naar een nieuwe eigenaar die lekker verder met haar aan de slag wil en voldoende ervaring heeft met jonge paarden. Olivia is een paard dat met veel respect behandeld moeten worden.

Zoals beschreven is ze recent röntgenologisch gekeurd. Na keuren en extra keuringen zijn voor kosten koper.Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op.

Stamboom

Vader Big Shelby
Vader van vader sir donnerhall I
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Palousa Convenance
v.v.m. gribaldi
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.