We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dije is een 4 jarige Friese hengst met een ongelofelijk zacht karakter. Het is een echte knuffelkont en geniet van aandacht. Hij is ontzettend makkelijk in de omgang, totaal geen hengstenmanieren, ook niet bij andere hengsten. Loopt rustig met je mee en verzet geen pas wanneer je hem ergens neerzet. Staat netjes rustig op stal, in de paddock, op de poetsplaats en in de wei. Braaf bij de smid en op de trailer, reageert niet op honden. 

Dije is bekend met grondwerk, longeren en is goed basis ingereden. Ook al enkele keren mee naar buiten geweest, loopt graag voorop en heeft een gezonde looplust. In de bak is het ook een fijn te rijden paard, waar je heerlijk mee uit de voeten kunt. Daar hij nog niet zo lang onder het zadel is, is het echter geen paard voor een onzekere of beginnende ruiter. Dije zou geschikt zijn voor iemand die graag recreatief naar buiten gaat, maar ook in de dressuurring zal hij niet misstaan. Hij heeft heel soepele bewegingen en is fijn na te rijden. 

Op 2 jarige leeftijd is Dije bij ons gekomen. Sindsdien hebben wij hem in alle rust opgeleid en nu is het tijd voor hem om zijn forever home te vinden. Een 5*-huisje is dan ook het belangrijkst. Eventueel zijn ook de contactgegevens van zijn fokker bij ons bekend. 

Voor vragen of bij interesse graag appen naar 06-42407607. Telefonisch niet altijd goed bereikbaar. 

Stamboom

Vader Rindert 406
stb sport
Vader van vader Brandus 345
stb sport pref
v.v.v. Reitse 272
stb sport pref
m.v.v. Hoogheid
stb ster
Moeder van vader Elske
stb ster pref*5
v.m.v. Jochem 259
stb sport pref
m.m.v. Vinola
stb ster pref*4
Moeder Anne Harmke
stb kroon sport
Vader van moeder Felle 422
stb sport
v.v.m. Lolke 371
stb sport
m.v.m. Zorinda D
stb ster pref*5
Moeder van moeder Harmke Sanne W.
stb model pref prest*5
v.m.m. Sape 381
stb sport
m.m.m. Sanne Rensje W.
stb ster