We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

5 maart 2012 bij ons geboren, magisch donkerbruin hengstveulen met 4 witte voetjes en een kolletje. Ondertussen negen jaren jong, in september 2017 op je vijfde door dochter van toen 16, groen naar je eerste club-les. Samen de overgang van pony naar paard gemaakt. Voorspoedig B, L en M door, inclusief selecties naar de Brabantse Kampioenschappen.

Ook in dressuur zijn de sporen verdiend. L plus vier, al zitten de knoppen voor L2/M er ook op.  Nog elke week dressuurles om bij te spijkeren om nog meer puntjes op de I te zetten in het springparcours. Met je machtige galop en veelzijdigheid zou eventing je ook passen.

Houdini is fijn te rijden in het parcours. Nuchter, voorzichtig en denkt mee. Eventueel geschikt om de overstap van pony naar paard te maken. Maar ook voor een wedstrijdruiter heel interessant. Ik ben ervan overtuigd dat hij met de juiste ruiter op heel hoog niveau meekan. Op buitenrit, ander terrein en op de trailer is Houdini heel braaf.

Houdini valt in de hogere prijsklasse.

Stamboom

Vader Verdi
Vader van vader Quidam de Revel
v.v.v. Jalisco B
m.v.v. Dirka
Moeder van vader Clarissa
v.m.v. Landgraf I
m.m.v. Renaissance H
Moeder Camée
Vader van moeder Van Gogh
v.v.m. Numero Uno
m.v.m. Movera
Moeder van moeder Naomi
v.m.m. Concorde
m.m.m. Barones