We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Silver is een bijna 4 jarige super lieve Welsh pony die houdt van aandacht. Ze heeft een prachtig en opvallend uiterlijk en 3 mooie ruime en krachtige gangen. Ze is lief, werkwillig, enthousiast, nieuwsgierig en betrouwbaar! Echt een leuk dier!!! Silver zal een allround pony worden, maar zeker uitblinken in haar springen en crossen. Ze loopt netjes en licht in de hand dressuur, heel prettig aan de hulpen van zit, been en stem en hand. Op spring en cross gebied maak je haar heel blij! We hebben haar afgelopen maanden mee genomen naar grondwerkles, verenigings les, op buitenritten (alleen en samen), “schrik training” bij “paarden luisteren”, Naar de oefen cross in Vorden (foutloos springen en cross!) en een onderlinge dressuur (193 punten!), springen(foutloos) en cross (winnaar).

Silver zoekt een baasje dat haar vertrouwen geeft en ook de potentie heeft lekker met haar verder te rijden. ze zal het beste op haar gemak zijn en tot haar recht komen met en kind van 8-12 jaar, wat zelf al op een L-niveau rijd. Ivm haar leeftijd en enthousiasme denk ik aan een ruiter die niet onzeker is en al wat ervaring heeft. Met een betrokken volwassene die verstand heeft van paarden en kan helpen met de verdere opleiding. Silver zal als ze je kent en de klik is er, alles met overtuiging voor je doen. Een kind en ouder die genieten van het pad en opbouwen van vertrouwen, zal vooral heel ver met haar komen. Dus de tijd nemen om elkaar te leren kennen, en samen te trainen. Silver is heel leergierig, en wil het heel graag goed doen. Dus met rust en vertrouwen, verwacht is dat het bouwen aan een combinatie zijn heel snel zal gaan. Mijn dochter redt zich volledig zelf (12 jaar). Silver is heel graag samen met een weidemaatje. Ze loopt makkelijk de trailer in en totaal geen spanning bij de hoefsmid (overal zijn foto’s en filmpjes van) Geen pony voor handelaren en maneges!!!

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.