We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:
Zeer knappe en betrouwbare ruin (Franziskus x De Niro) met een stokmaat van ca. 1.68. Dit paard wordt momenteel gereden op L-niveau waarbij hij zich goed laat bewerken. Hij heeft 3 goede basis gangen waarbij de galop uitblinkt. Hij is braaf, nuchter, en makkelijk in de omgang, echt een top karakter. 

Het is natuurlijk een jong paard, maar doordat hij zo braaf is zou hij ook kunnen passen bij een iets minder gevorderde ruiter. Ook zou hij zeer geschikt kunnen zijn voor de overstap van pony naar paard. Doordat hij regelmatig mee gaat naar de les is hij ook braaf te rijden op vreemd terrein. Makkelijk en alleen te laden, braaf bij de hoefsmid en dierenarts. 

Kortom: een vriend voor het leven waar je veel plezier aan gaat beleven. 

Paard is recent klinisch en röntgenologisch gekeurd en gezond bevonden voor de sport.

Prijs indicatie: > 20.000 K

Wij hebben meerdere jonge en fijne sportpaarden te koop. Check hiervoor onze website: www.hdrsporthorses.nl,  Dit is slechts een deel van ons aanbod. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Heleen de Roo (0617772527), wellicht hebben wij het juiste paard voor u staan!

Stamboom

Vader Franziskus
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder De Niro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.