We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ben jij op zoek naar een fijn leerpaard waar alle knopjes al opzitten? Dan zou Elegance wel eens wat voor jou kunnen zijn!

Deze Diva hebben wij als 2 jarige gekocht bij de fokker en zelf opgeleid tm GP niveau. Ze heeft vanaf het L2 alle klassen doorlopen en dus veel wedstrijd ervaring. Ze heeft 3 goede gangen en scoorde als 3 jarige een mooie 82 punten voor de IBOP, waarmee ze de hoogste dagscore haalde. 
Elegance is erg makkelijk en heel braaf in de omgang. Ook op de wagen en op wedstrijd heel fijn. 
Wegens nieuwe aanfok en het feit dat het doel met dit paard behaald is, is ze te koop. Wij hopen dat iemand er nog een keer vanaf het hele begin mee naar een hoger plan kan rijden. Elegance is helemaal gekeurd en heeft wel een bemerking, hier heeft ze geen last van. Hierop hebben wij de prijs wel aangepast.
Wil je meer informatie of een filmpje ontvangen dan graag even bellen op een whats app berichtje sturen. Bij geen gehoor sowieso een berichtje sturen. 06-28304677

prijsindicatie 20-30K

Stamboom

Vader Ziesto
Vader van vader Lancet
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wynona
Ster sport
Vader van moeder Sir Sinclair
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. jazz
m.m.m.