We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een chique, brutaal merrieveulen met snelle reflexen uit de directe moederlijn van o.a. 1.60 GP en succesvolle dekhengst Marius Claudius. De Lady Cara stam staat bekend om vele paarden die succesvol in de sport acteren. 

Dit veulen is een dochter van de jonge talentvolle, Plot Blue zoon Mr. Idol S, welke momenteel op het hoogste niveau acteert met Ludo Philippaerts. Mr Idol S is een zoon van Idole, welke zelf op 1.50m heeft geacteerd, haar moeder is de bekende M. Unellie 15, welke meerdere GP-paarden heeft gebracht o.a. Winningmood (Diniz), Chippendale Z(Lansink), Richi Rich (Williams) e.a. Sport is veranderd in deze stam. 

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1600955/mr-idol-s

De moeder is Jappeloupe Z, een jonge merrie, welke zelf nog niet in de sport is uitgebracht. Zij is een Jaguar Mail x Hors La Loi II x Nimmerdor. Jaguar Mail geeft zelf vele succesvolle spring- en eventingpaarden. De oma, Icara, is de moeder van de GP hengst Marius Claudius, en zus van Janoeskara, waar verscheidene 1.40 en 1.50m paarden uit voortkomen. 

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2069989/jappeloupe-z

Filmpjes op aanvraag.

Stamboom

Vader Mr Idol S
BWP ggk elite stb
Vader van vader plot blue
1.60
v.v.v. mr blue
1.60
m.v.v. Lotte (Pilot)
Moeder van vader Idole 111
1.50
v.m.v. Darco (1.60)
m.m.v. Cassini
M Unellie 15
Moeder Jappeloupe Z
Vader van moeder Jaguar Mail
v.v.m. Hand in Glove xx
m.v.m. Laudanumm xx
Moeder van moeder Victoria van Weltevreden
v.m.m. Hors la Loi
m.m.m. Icara (v Nimmerdor)