We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Gereserveerd!
Met pijn in ons hart verkopen wij onze allerliefste Copacabana A.K.A Co.
Wij hebben Co gekocht op 3 jarige leeftijd en hem zelf opgeleid naar het Z. Co is een 7 jarige New Forest ruin van 1.44 hoog. Hij heeft veel ervaring opgedaan tijdens de wedstrijden waaronder ook jonge pony competities, NK, Regio’s en grote evenementen. Waaronder ook vele prijzen gewonnen!
Z1+5 geklasseerd, klaar voor het Z2 en voor de FEI.  Daarnaast spelen we ook met extra trucjes zoals wissels, appuyement in galop en pirouettes. Erg leergierig. 
Springen kan hij ook super goed alleen vanwege interesse in de dressuur weinig daarin uitgebracht. L startgerechtigd. Veel talent voor springen, thuis springt hij met gemak 1.10M. 
Crossen vind hij ook heel leuk om te doen en zou hier zeker niet in mis staan! 
In de omgang echt een schat, zal nooit een vlieg kwaad doen en houdt van aandacht! Het is een ideale kinderpony waar iedereen zo mee weg rijdt. Hele relaxte pony die eigenlijk van niks opkijkt.
Sociaal naar andere paarden maar kan ook goed alleen. Braaf bij de hoefsmid, dierenarts, scheren, op de trailer enz.  Hij vind het geweldig om naar het bos te gaan en houdt van avonturen.

Er zit enkel 1 maar aan onze topper en dat is dat hij weer eventjes opgepakt moet worden, vanwege het verlies van interesse en ziekte bij mij is hij de laatste tijd niet goed meer getraind wat erg zonde is vandaar ook te koop omdat hij zoveel meer verdiend. Zijn conditie is niet goed genoeg om goed te presteren in de hogere klasses en mist een beetje zijn pit.  Als je dit weer even traint heb je een geweldige pony. Blinkt uit in zijn middendraf! 

Prijs is op aanvraag. Ondanks zijn ‘maar’ is hij geen koopje omdat wij weten hoeveel talent hij heeft! Co valt in de hogere prijsklasse. 
Wij hopen dat hij bij een leuk ruitertje terecht komt die net zo veel van hem kunnen genieten als dat wij heb gedaan. Voor meer info graag appen naar 0637652837 

Stamboom

Vader Kantjes Fahran
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.