We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bied ik mijn knappe 4 jarige merrie Miaderma A (v. Desperado x Elcaro) te koop aan. Ik kan haar helaas niet meer de tijd en aandacht geven die zij verdient en daarom besloten te stoppen met de paardensport. Mia is een leuk jong paard, met drie correcte gangen en is mede door haar nuchtere karakter een paard met potentie, die zich in onze ogen zal kunnen ontplooien tot een fijn allround paard. Zowel springen als dressuur zit bij haar in de genen. In omgang is ze braaf en relax. Is makkelijk te rijden zowel in de bak als daar buiten. Ze wordt momenteel 2 keer per week gereden en is B/L niveau. Daarnaast vind ze het heerlijk om er op uit te trekken zowel in het bos als langs de weg en is dan ook goed verkeersmak. Mia meet ongeveer 165 cm en is vrij van stalgebreken.

Wegens haar leeftijd niet geschikt voor een beginner. Mia is recent (28-09-2021) volledig klinisch en röntgenologisch (incl. hals en rug) goed gekeurd.

Hogere prijsklasse.

Prijs bespreekbaar, zeer goed te huis is erg belangrijk!! In overleg kunnen toebehoren worden overgenomen. 

Voor meer informatie of om kennis te maken met Mia kunt u mailen: tddevries@hotmail.nl , whatsappen of bellen: 06-14506709

Stamboom

Vader Desperado
Vader van vader Vivaldi
v.v.v. Krack C
m.v.v. Renate-Utopia
Moeder van vader Sarita
v.m.v. Havidoff
m.m.v. Nikita
Moeder Zaderma
Vader van moeder Elcaro
v.v.m. Zeoliet
m.v.m. Ritacara
Moeder van moeder Prinses
v.m.m. Ico Sun
m.m.m. Miderma