We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onze lieve Rosalineke is binnen een dag verkocht!

Moeder Jaralineke verwacht echter voor 2022 een veulen van Emir R, de vader van James SB. Wilt u nu alvast uw interesse bekend maken? Dat kan! Stuur gerust een e-mail en wij houden u op de hoogte. Je kunt er tenslotte soms maar beter snel bij zijn en onze veulens komen niet op de veiling. 


Rosalineke:
Dit lieve, stoere, hoogbenige springgefokte merrieveulen heeft niet alleen de looks, maar ook een geweldig karakter! Braaf op stal, sociaal met andere paarden en leert snel.

Moeder: Jaralineke: m.m. Miralineke elite, preferent, prestatie, prok en m.m.m. preferent, prestatie, ster.
Jaralineke komt uit de stallen van de fam. Mittendorff. De Linekestam staat bekend om de goede prestaties, zowel nationaal als internationaal. En dat gecombineerd met een hengst uit de lijn van Stal Roelofs!
Vader: James SB (Emir R, 1.60 int, GP) m. Biscayo (v. Contrendro I) x Purioso (keur))

Jaralineke is zelf door een blijvende blessure als veulen nooit uitgebracht. Gezien haar afstamming verwachten we een mooie toekomst voor Rosalineke in het springen, maar ook eventing of dressuur behoren vast tot de mogelijkheden. Het gaat ons wel aan het hart, dus we zijn op zoek naar de juiste match en bij voorkeur een blijvende plek.

Kom vooral vrijblijvend even langs om kennis te maken bij serieuze interesse. We wonen in Nieuw Amsterdam, Drenthe. De koffie staat klaar.

Stamboom

Vader JAMES SB
Vader van vader Emir R
int 1.60 int.-GP
v.v.v. Colman
m.v.v. B. Termie R
elite prest., EPTM, PROK
Moeder van vader Famulesiena
PROK, int 1.30 , NL 1.20
v.m.v. Tolan R. (v. Namelus R x Aramis)
int. 1.50, NL 1.50
m.m.v. Eamelusiena (v. Joost x Abgar)
preferent prestatie
Moeder Jaralineke
Vader van moeder Biscayo
int. 1.35, NL 1.35
v.v.m. Contendro 1 (v. Contender)
m.v.m. Sinessa (v. Lux Z)
Moeder van moeder Miralineke
ster, elite, preferent, prest.
v.m.m. Purioso
keur
m.m.m. Gerlineke (v. Wolfgang)
ster, preferent, prestatie