We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: NUENEN
Voor meer informatie over dit veulen neemt u direct contact op met de fokker
Dhr. F. van Santvoort - +31 (0)6 - 531 285 36


Cara-Sarona is een veulen die met souplesse en veel kracht van de grond galoppeert. Een aansprekend veulen uit de moeder van de goedgekeurde en 1.40m. geklasseerde hengst Hero van de Akkerhoeve (v. Vittorio)

Moeder is de Elite, prestatie merrie Sarone. Zij bracht een Z1 dressuurpaard van San Remo, een internatonaal 1.30 m. paard van Unaniem, het Internationaal CCI3 eventingpaard Balmoral (v. Co-Pilot) en de AES goedgekeurde hengst en internationaal 1.40 m. geklasseerde hengst Hero van de Akkerhoeve (v. Vittorio).

Grootmoeder is de Keur, Preferente merrie Zarona. Ze is de halfzus van de bij het KWPN-NA goedgekeurde hengst Rococo (v. Ganimede xx). Zarona bracht naast Sarone het Lichte Tour dressuurpaard Wobelisk (v. Obelisk), de Ster, EPTM merrie Zarona (v. Sam R) en de 3e bezichtingshengst Kanu (v. Glendale).
----
De oudste zonen en dochters van Comilfo Plus Z (v. Comme il faut) staan aan het debuut van hun internationale doorbraak. Stuk voor stuk zijn ze sportief gebouwd, hebben afdruk en zijn moderne atleten met vermogen en razendsnelle reflexen. Ze zijn lichtvoetig en het zijn dé sportpaarden die ruiters vandaag nodig hebben om moeiteloos en snel de zwaarste parcours te overwinnen. Geen wonder dan ook dat de Comilfo Plus Z nakomelingen erg gezocht zijn en wereldwijd hun nieuwe stallen vinden. Eén van die transatlantische transfers was er recent voor Copycat Z, de jonge superster die op Stoeterij Zangersheide geboren werd en verkocht werd aan de Amerikaanse amazone Jennifer Gates. Ook toont Comilfo Plus Z zich een belangrijk ‘hengstenvader’ en kreeg hij reeds verschillende zonen gekeurd voor dekdienst. Zijn zoon Commil Champ Z werd eind 2020 reservekampioen in Vechta en werd op de hengstenveiling voor maar liefst € 140.000 verkocht!

Stamboom

Vader Comilfo Plus Z
1.45m.
Vader van vader Comme il Faut
1.60m.
v.v.v. Cornet Obolensky
1.60m.
m.v.v. Ratina Z
1.60m.
Moeder van vader Baronesse
Verbandspremie
v.m.v. Balou du Rouet
1.50m.
m.m.v. Weinranke
Moeder Sarone
Elite, Prestatie, PROK
Vader van moeder Lancelot
1.60m.
v.v.m. Voltaire
1.60m.
m.v.m. Diadeem
1.35m.
Moeder van moeder Zarona
Keur, Preferent
v.m.m. Farn
m.m.m. Tarona
Keur, Preferent