We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze super knappe Welsh pony is opzoek naar een nieuw ruitertje. Heidepeels Mowgli is zadelmak en wordt door een 11 jarige amazone gereden. Hij gaat ook mee op buitenrit en loopt dan trots voorop en komt braaf terug op ho. Het is een hele slimme pony die graag wilt werken maar nog wel veel moet leren. Met de juiste begeleiding wordt dit een geweldige sportpony! Zijn volle broer is de NRPS goedgekeurde hengst Heidepeels King Arthur en zijn halfbroer is de Welsh goedgekeurde hengst Heidepeels King George. Mowgli meet 1,25m dat maakt hem een mooie B. Zowel zijn halfzusje en halfbroertjes hebben we ook op stal en daarom mag Mowgli nu een ander ruitertje heel blij gaan maken!

Mowgli is te bezichtigen in Brummen of op aanvraag kunnen er videos gemaakt worden voor klanten die niet in de gelegenheid zijn om te bezichtigen. Neem gerust contact op met Fleur: 0627152616

Stamboom

Vader Waxwing Penny Guy
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zuudwieks Utopia
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.