We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: EERDE
Fokkers: Dhr. M. Aarts / Dhr. A. van Hooft

Een veulen uit de merrielijn van o.a.
 Zeppe Blue - 1.50m - Leon Thijsen (NED)
Hallo-Hallo (Emir) -  1.60m -  Albert Zoer (NED)
Play it Again - 1.60m - Ian Millar (CAN) (Olympische Spelen Atlanta)
Montreux - 1.55m - ggk KWPN - Anna Liza Makkinga (NED)
--
Moeder is de jonge merrie Kyra Bella. Zij is een nakomeling van de KWPN Kampioenshengst 2014 Genius (v. Baloubet du Rouet). Hij is een halfbroer van de Grand Prix-hengst Vleut (v. Quick Star). Genius overleed helaas op jonge leeftijd. 

Grootmoeder is de Elite, prefente Odessa Bella (v. Voltaire), zij leverde o.a. de Elite, D-OC merrie Tinka Bella (v. Manhattan), de Elite, IBOP-spr, PROK en 1.35m. geklasseerde Vika Bella (v. Heartbreaker), het Z1 dressuur geklasseerde paard Uniko (v. Heartbreaker) en de Ster, voorlopig Keur, PROK merrie Dessa Bella (v. Phin Phin).

Overgrootmoeder is de Ster, Preferente, Prestatie merrie Sophia Bella (v. Pantheon). Zij staat onder andere aan de wieg van de 1.30m. geklasseerde paarden Golinda Bella (v. Bentley) en Kalish (v. Donnerschlag),  het internationale 1.60m. paard Hallo-Hallo (Emir) (v. Voltaire) - Albert Zoer (NED) en het Grand Prix en Olympiade paard Play it Again (v. Voltaire) - Ian Millar (CAN). 
---
El Barone 111 Z is bijzonder interessant gefokt met achtereenvolgens de sporthengsten Emerald vh Ruytershof x Libero H x Zeus x Akteur.  Ook zijn moeder liep meer dan verdienstelijk in de sport op 1.50 m niveau in de USA, en later internationaal met junior ruiter Yanick Beirens. Guidams sohn een BWP en KWPN gekeurde hengst die ook internationaal sprong onder Jos Lansink is  gefokt uit El Barone 111 Z grootmoeder Fanakta, en staat ter dekking bij team Nijhof. 
---
LOCATIE: EERDE
Fokkers: Dhr. M. Aarts / Dhr. A. van Hooft

Dit veulen wordt in opdracht van de fokker door Veulentekoop.nl / Foalforsale.com aangeboden. Wij helpen de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties. Tevens beantwoorden wij voor dit veulen de eerste vragen van geïnteresseerden.

U betaalt bij de aanschaf van dit veulen GEEN commissie.

Stamboom

Vader El Barone 111 Z
1.60m.
Vader van vader Emerald van 't Ruytershof
1.60m.
v.v.v. Diamant de Semilly
1.60m.
m.v.v. Carthina Z
1.45m.
Moeder van vader Naktibro
1.50m.
v.m.v. Libero H
1.60m.
m.m.v. Fanakta
Moeder Kyra Bella
Vader van moeder Genius
v.v.m. Baloubet de Rouet
1.60m.
m.v.m. Nicce
Moeder van moeder Odessa Bella
Elite, Preferent
v.m.m. Voltaire
1.60m.
m.m.m. Sophia Bella
Ster, Preferent, Prestatie