We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Oscar Benito DVB is een zeer aansprekende hengst die zowel de looks als het karakter mee heeft om een zeer goed sportpaard te worden.
Deze jonge hengst komt uit een zeer interessante sportlijn. In zijn pedigree zijn maar liefst drie Grand Prix hengsten terug te vinden(Escolar x Desperados x Painted Black). 
Zijn moeder Icerole DVB kreeg op de stamboek keuring 85 exterieur en 80 voor bewegen. Ze was ook zeer verdienstelijk in de sport. Te beginnen met een super IBOP  score van 82 punten, een 8ste plaats in de PAVO Cup finale en was reserve voor het WK jonge paarden als vijfjarige. Ook in de subtop kwam deze merrie tot haar recht en scoorde zij over de 74% in het ZZ-Zwaar.
Daarnaast heeft zij het Elite, IBOP dressuur, Sport en PROK predicaat. 

Afgelopen zomer werd Oscar Benito's halfzus Noblesse DVB (Ferdeaux x Desperados) met lovende woorden opgenomen in het stamboek met 80 voor exterieur en 80 voor bewegen.  

Oscar zelf is een zeer nuchtere en werkwillige hengst met een ontzettend lief karakter en een zeer correct fundament. Ook beschikt hij over een zeer goede stap, draf en galop. 
Hij is tot nu toe nergens van onder de indruk en vindt het heerlijk om aandacht te krijgen. Hij heeft alles in huis om een zeer goed sportpaard te worden.
Afgelopen juni is hij volledig goed gekeurd incl. hals en rug. 
Hij heeft nog geen ijzers.

Voor meer informatie, kunt u gerust contact opnemen. 

Stamboom

Vader Escolar
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Icerole DVB
Elite, Sport, IBOP dressuur, PROK
Vader van moeder Desperados FRH
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Painted Black
m.m.m.