We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: ZELE - België
Fokker: Dhr. K. d'Heer

WWW.VEULENTEKOOP.NL / WWW.FOALFORSALE.COM

Charmeur van de Bosakkerhoeve is een aansprekend, langgelijnd en goed gemodelleerd hengstveulen. Hij beschikt over goede basisgangen. Dit gecombineerd met zijn volbloed percentage van 47,07% procent maakt hem interessant voor de springsport als voor eventing.

Een veulen uit de direct merrielijn van de 1.50m. springpaarden Click-Clack (v. Carolus I) - Inga Czwalina (GER) en Carlson 61 (v. Carolus I) - Marcus Litterscheidt (GER) Moeder Aster d'Eclipse (v. Contender) stamt uit de Holsteiner stam 18A2. Een merrielijn die meer dan 100 goedgekeurde hengsten heeft voortgebracht.

rootmoeder Lady Comefast is een nakomeling van de Engels volbloed hengst Comefast xx. Haar dochter Twister (v. Leonce) werd op 1.30m. niveau in de sport uitgebracht.

Overgrootmoeder Erle VII (v. Caletto II) bracht meerdere nakomelingen die in de sport uitgebracht werden. Ze staat onder andere aan de wieg van de 1.50m. paarden Click-Clack (v. Carolus I) - Inga Czwalina (GER) en Carlson 61 (v. Carolus I) - Marcus Litterscheidt (GER).In de merrielijn vinden we verder o.a. de goedgekeurde hengsten Chambertin (v. Cambridge) -ggk Holstein, Quidado (v. Quidam de Revel) - ggk Holstein, Carnu van de Helle (v. Contender) - ggk SBS, Luxinar (v. Lux Z) - ggk Holstein en de AES goedgekeurde en 1.50m. geklasseerde hengst Coral Reef Eldorado (v. Diarado).
----
Vader Cashpaid J&F (v. Casall) liet met Nathan Budd in het zadel al bijzonder fraaie dingen zien op internationaal niveau, met als voorlopig hoogtepunt de zesde plaats op het Belgisch Kampioenschap voor senioren in 2020. Dat mag niet verbazen. De bruine zoon van Casall is goedgekeurd voor het SF en SBS en lijkt over onbegrensde mogelijkheden te beschikken. Reeds in september 2018 sprong de hengst de finale op het WK voor zevenjarigen in Lanaken en nadien groeide hij door naar het allerhoogste niveau. Een dergelijk talent kan niet onopgemerkt blijven en dus werd Cashpaid J&F eind 2020 verkocht aan de Amerikaanse ruiter Karl Cook. 

Cashpaid J&F voert interessant bloed en werd gefokt uit de merrie Unschuld, een dochter van Chicago I Z x Concerto II. Het maakt dat Cashpaid de volle broer is van het 1.60m-springpaard Cordial. De hengst is laat actief geworden in de fokkerij waardoor zijn eerste jaargang pas in 2018 geboren werd. 


LOCATIE: ZELE - België
Fokker: Dhr. K. d'Heer

Stamboom

Vader Cashpaid J&F
1.55m.
Vader van vader Casall
1.60m.
v.v.v. Caretino
1.60m.
m.v.v. Kira XVII
Moeder van vader Unschuld
v.m.v. Chigaco Z
1.60m.
m.m.v. Nordika II
Moeder Aster d'Eclipse
Vader van moeder Contender
v.v.m. Calypso II
1.45m.
m.v.m. Gofine
Moeder van moeder Lady Comefast
v.m.m. Comefast xx
m.m.m. Erle VII