We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: ZELE - België
Fokker: Dhr. K. d'Heer

WWW.VEULENTEKOOP.NL / WWW.FOALFORSALE.COM

Veni Vici van de Bosakkerhoeve is als nakomeling van de tophengst Bamako de Muze een must have! Een krachtige galop, souplesse in zijn beweging en een top fijn karakter maken deze schimmel in wording een fijne toekomstige springpartner.

Moeder Corina Z (v. Caretano) is een zeer werkwillige en fijn te rijden merrie. Ze heeft zelf enkele jonge paarden wedstrijden gelopen, maar helaas moest haar carriere vroegtijdig beeindigd worden door een blessure. Ze wordt nu recreatief bereden en volledig voor de fokkerij ingezet. Ze bracht tot op heden het internationale 1.35m paard Grand Corona d Heybocht (v. Montender) en het 1.40 m. paard Be Smart Z (v. Berlin). Haar 2 jarige dochter Tout a Coup van de Bosakkerhoeve (v. Pegasus van 't Ruytershof) toont bij het losspringen ook al over springtalent te beschikken (filmpje beschikbaar).

Grootmoeder Ria (v. Latano I) bracht naast Corina Z onder ander ook de merrie Velinda (v. Camus). Velinda staat aan de wieg van het internationale 1.40m. springpaard Emerine Z (v. Emerald van 't Ruytershof).Overgrootmoeder Jezabel (v. Flamingo) bracht het 1.60m. geklasseerde paard Avenir (v. Phin Phin) - Christine Mc. Crea (USA).
---
Vader Bamako de Muze is een Once in a lifetime horse"" , superman van Karline en uithangbord van Stal de Muze. Bamako de Muze is het allemaal. Zelf is hij een zoon van een legendarische vader, Darco en een al minstens even legendarische moeder, Fragance de Chalus. In de sport hij heeft zich bewezen tot op vijfsterrenniveau onder het zadel van Karline De Brabander en nu lijken zijn oudste nakomelingen de fakkel te gaan overnemen.

Uit zijn eerste jaargangen springen er ondertussen reeds een heel aantal op niveau 1.60m zoals Don Juan van de Donkhoeve, Sea Coast Monalisa van 't Paradijs, Elize en Bellissimo Z. Ook zijn nog jongere nazaten lijken uiterst beloftevol. Allen worden ze geroemd om hun vermogen en uitstekende wedstrijdmentaliteit. Bamako leverde reeds goedgekeurde hengsten bij onder meer alle grote Belgische stamboeken, inclusief de BWP keuringskampioen in 2013 en ook op veilingen gaan zijn nakomelingen als zoete broodjes over de toonbank.

Op de HorseTelex-ranking voor hengsten met minstens 60 nakomelingen (maximaal 13 jaar oud) in de internationale springsport staat Bamako begin 2021 op een geweldige tweede plaats. Op basis van zijn nafok werd Bamako door BWP intussen al uitgeroepen tot Ambassadeur.

LOCATIE: ZELE - België
Fokker: Dhr. K. d'Heer
---
Dit veulen wordt in opdracht van de fokker door Veulentekoop.nl / Foalforsale.com aangeboden. Wij helpen de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties. Tevens beantwoorden wij voor dit veulen de eerste vragen van geïnteresseerden.

U betaalt bij de aanschaf van dit veulen GEEN commissie.

Stamboom

Vader Bamako de Muze
1.60m.
Vader van vader Darco
1.60m.
v.v.v. Lugano van La Roche
m.v.v. Ocoucha
Moeder van vader Fragrance de Chalus
1.40m.
v.m.v. Jalisco B
1.60m.
m.m.v. Nifrane
Moeder Corina Z
Vader van moeder Caretano
1.60m.
v.v.m. Caretino
1.60m.
m.v.m. Bravo
Moeder van moeder Ria
v.m.m. Latano I
m.m.m. Jezabel