We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: ZELE - België
Fokker: Dhr. K. d'Heer

Talent, een winnaars mentaliteit en een top fijn karakter komen samen in Condor van de Bosakkerhoeve. In de direct merrielijn vinden we het internationale 1.55.m. paard Exelsoir van de Noordheuvel (v. Heartbreaker) - Neal Fearon (IRL).

Moeder Kalinka van de Noordheuvel is een nakomeling van de top vererver Heartbreaker. Zij werd zelf in het 1.15 m. door haar toenmalige 16 jarige amazone in de sport uitgebracht. Door een blessure heeft ze haar carrière vroegtijdig beëindigd. Onder het zadel sprong ze met kracht en vermogen. Een merrie die voor haar ruiter door het vuur gaat en een echte winnaarsmentaliteit heeft.

Grootmoeder Adrienta van de Noordheuvel (v. Darco) bracht naast Kalinka ook de internationaal 1.55 m. geklasseerde Exelsoir van de Noordheuvel (v. Heartbreaker) - Neal Fearon (IRL).
----
Vader Cashpaid J&F (v. Casall) liet met Nathan Budd in het zadel al bijzonder fraaie dingen zien op internationaal niveau, met als voorlopig hoogtepunt de zesde plaats op het Belgisch Kampioenschap voor senioren in 2020. Dat mag niet verbazen. De bruine zoon van Casall is goedgekeurd voor het SF en SBS en lijkt over onbegrensde mogelijkheden te beschikken. Reeds in september 2018 sprong de hengst de finale op het WK voor zevenjarigen in Lanaken en nadien groeide hij door naar het allerhoogste niveau. Een dergelijk talent kan niet onopgemerkt blijven en dus werd Cashpaid J&F eind 2020 verkocht aan de Amerikaanse ruiter Karl Cook. 

Cashpaid J&F voert interessant bloed en werd gefokt uit de merrie Unschuld, een dochter van Chicago I Z x Concerto II. Het maakt dat Cashpaid de volle broer is van het 1.60m-springpaard Cordial. De hengst is laat actief geworden in de fokkerij waardoor zijn eerste jaargang pas in 2018 geboren werd. 

LOCATIE: ZELE - België
Fokker: Dhr. K. d'Heer
----

Stamboom

Vader Cashpaid J&F
1.55m.
Vader van vader Casall
1.60m.
v.v.v. Caretino
1.60m.
m.v.v. Kira XVII
Moeder van vader Unschuld
v.m.v. Chicago Z
Nordika II
m.m.v.
Moeder Kalinka van de Noordheuvel
1.15m.
Vader van moeder Heartbreaker
1.60m.
v.v.m. Nimmerdor
1.60m.
m.v.m. Bacarole
Moeder van moeder Adrienta van de Noordheuvel
v.m.m. Darco
1.60m.
m.m.m. Tessa van de Noordheuvel