We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: ZELE - België
Fokker: Dhr. K. d'Heer

Vidal van de Bosakkerhoeve is een scherp alround gefokt veulen. Hij beweegt met veel lossigheid en kracht. Een veulen waar je letterlijk alle kanten mee op kunt. Hij heeft de beweging voor de hogere dressuur en met vader Bamako de Muze de allerbeste springgenen. Voor wie deze twee klasses wil combineren is er een zekere toekomst in de eventing.

Moeder Daytona van het Bloemenhof is een nakomeling van de Oldenburger Grand Prix hengst Rubin Cortes. Hij was reserve kampioen van zijn jaar en werd geroemd om zijn bewerkbaarheid. Hij liet zich dan ook op jonge leeft eenvoudig naar het allerhoogste niveau rijden.

Via de merrie Ferwinne (v. Wendekreis) vinden we in de merrielijn het 1.40m. geklasseerde springpaard Upshot (v. Darco) en haar dochter Silhouet (v. Remondo) bracht het 1.60m. geklasseerde paard Aragon Rouet (v. Baloubet du Rouet) - Meg O'mara (USA).
---
Vader Bamako de Muze is een Once in a lifetime horse"" , superman van Karline en uithangbord van Stal de Muze. Bamako de Muze is het allemaal. Zelf is hij een zoon van een legendarische vader, Darco en een al minstens even legendarische moeder, Fragance de Chalus. In de sport hij heeft zich bewezen tot op vijfsterrenniveau onder het zadel van Karline De Brabander en nu lijken zijn oudste nakomelingen de fakkel te gaan overnemen.Uit zijn eerste jaargangen springen er ondertussen reeds een heel aantal op niveau 1.60m zoals Don Juan van de Donkhoeve, Sea Coast Monalisa van 't Paradijs, Elize en Bellissimo Z.

Ook zijn nog jongere nazaten lijken uiterst beloftevol. Allen worden ze geroemd om hun vermogen en uitstekende wedstrijdmentaliteit. Bamako leverde reeds goedgekeurde hengsten bij onder meer alle grote Belgische stamboeken, inclusief de BWP keuringskampioen in 2013 en ook op veilingen gaan zijn nakomelingen als zoete broodjes over de toonbank.

Op de HorseTelex-ranking voor hengsten met minstens 60 nakomelingen (maximaal 13 jaar oud) in de internationale springsport staat Bamako begin 2021 op een geweldige tweede plaats. Op basis van zijn nafok werd Bamako door BWP intussen al uitgeroepen tot Ambassadeur.

-----

LOCATIE: ZELE - België
Fokker: Dhr. K. d'Heer
-----
Dit veulen wordt in opdracht van de fokker door Veulentekoop.nl / Foalforsale.com aangeboden. Wij helpen de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties. Tevens beantwoorden wij voor dit veulen de eerste vragen van geïnteresseerden.

U betaalt bij de aanschaf van dit veulen GEEN commissie.

Stamboom

Vader Bamako de Muze
1.60m.
Vader van vader Darco
1.60m.
v.v.v. Lugano van La Roche
m.v.v. Ocoucha
Moeder van vader Fragrance de Chalus
1.40m.
v.m.v. Jalisco B
1.60m.
m.m.v. Nifrane
Moeder Daytona van het Bloemenhof
Vader van moeder Rubin Cortes OLD
Grand Prix
v.v.m. Rubin Royal OLD
Grand Prix
m.v.m. Nifrane
Moeder van moeder Unique
v.m.m. Weltmeyer II
m.m.m. Mythe