We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Naam: Chique
Geboortedatum: 13 maart 2016
Stokmaat: 152
Kleur: valk
Afstamming: De Goede Ree’s Alwin x Le Matsjo

Mega knappe pony met veel potentie voor de sport! Ze heeft 3 zeer goede gangen. De stap is ruim waarbij ze veel bodem pakt en ruim overstapt. De draf is ook ruim met swung en ze kan ook zeer goed uitstrekken. De galop is goed en zou in de training nog kunnen verbeteren met meer sprong. Ze komt tevens uit een zeer goed presterende lijn en ze heeft een bijzonder kleurtje! Dit maakt haar daarom zeer interessant voor de fokkerij!

In de omgang is ze super makkelijk, ook met andere paarden. Ze loopt makkelijk de trailer op en is braaf op vreemd terrein.

Reden van verkoop: We hebben de pony net zadelmak gekocht in maart dit jaar. Helaas is gebleken dat de ruiter en pony niet de perfecte match zijn. De pony is braaf met alles. Het is opstappen en wegrijden, de pony heeft geen streken oid. Het is meer dat deze combinatie elkaar niet begrijpen en dat pony en ruiter gefrustreerd raken en niet meer aan lekker rijden toe komen. Daarom met pijn in ons hart lijkt het ons beter om de pony een eerlijke kans te geven bij een andere ruiter. We zoeken iemand met ervaring die deze pony kan opleiden in de sport.

Chique is klinisch en röntgenologisch 100% goedgekeurd! Super mooi en hard beenwerk met kaarsrechte hoeven!
Vaste prijs 7000

Stamboom

Vader De Goede Ree’s Alwin
Vader van vader Le Matjo
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.