We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop.. 
Theon fan panhuys.. 
Theon heb ik vanaf 3 jarige al in mijn bezit. Gekocht uit de opfok en ken zijn hele geschiedenis. Hij was toen der tijd nog hengst en heb hem een jaar lang nog als hengst gereden. Ipc was hij als hengst best te doen, maar Theon vond en vindt zichzelf best wel cool en heeft dus wel wat bravour.. maar zijn hartje is van goud en heeft een echt Friezen karakter! Buiten dat hij mega knap is, heeft hij veel talent en ook heeft hij een gouden karakter. Ik rij regelmatig langs de weg in een andere manege en ipc kijkt hij nergens raar van op, wel is hij wakker!

Theon mag van eigenaar wisselen wanneer ik er een goed gevoel bij heb. Ik probeer via deze weg voor hem iemand te vinden die tijd heeft om met hem te tutten, knuffelen, spelen en enorm blij wordt van hem.. De reden dat hij MAG verhuizen is dat 3 paarden voor mij te veel is. Naast mijn werk verbouwing en gezin krijg ik de kans niet meer om genoeg tijd aan alle 3 te besteden. Ik heb de paarden bij ons huis staan dit maakt dat ze natuurlijk veel buiten staan, dit heb ik het liefste voor Theon weer..

Door de Corona tijd heeft hij afgelopen jaar niet veel wedstrijden gelopen.. hij is nu Z1+2. 
loopt alle oefeningen die daar bij horen. 
Theon is als 3 jarige röntgen en klinisch goed gekeurd.. dit mag natuurlijk weer gedaan worden,
kosten zijn voor de koper..
Alle  vragen zijn welkom..
de te 

Stamboom

Vader Thorben 466
Vader van vader Ielke 382
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Rindert 406
Vader van moeder Rindert
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.