We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

7- jarige fokmerrie / springmerrie Ginus x Koss 5e NMK 2017 - voorlopig keur

Te koop wegens beperkte tijd. In december 2018 zadelmak gemaakt, daarna opgepakt, maar vanwege tijdgebrek niet doorgereden en ingezet voor de fokkerij. Heeft ook leuk met crosslessen mee gedaan.

Daarvoor een mooie nakomeling van de hengst Zinedream (2018) - ook voor verkoop beschikbaar: https://www.sporthorses.nl/advertentie/190831/te-koop/paarden-te-koop/3-jarige-merrie/?search=zinedream

Nu een veulen van Le Kannan (juni 2021) - donkerbruine merrie met vier witte benen. 
Goede, nuchtere moeder voor haar veulens.  
Niet geschikt voor beginners. Heeft een rustige, consequente, eerlijke ruiter nodig. Ze heeft, zeker gelet op haar bloedlijn, veel potentie voor de sport.

Sinds klein jaar met zwangerschapsverlof en kraamverlof. Nu nog een veulen aan de voet - kan nu niet voor/proef gereden worden. (tot half november).

Beide nakomelingen zijn ook te koop. Op zoek naar een bloedlijn? Zoek dan niet verder.  Vanwege chronisch tijdgebrek nu toch de beslissing genomen afscheid te nemen van de fokkerij en daarmee van deze merries. 

Prijs voor alle 3 is nader overeen te komen.


Stamboom

Vader Ginus
Vader van vader Renville
v.v.v. Courville XX
m.v.v.
Moeder van vader Nini IV
v.m.v. Heidelberg
m.m.v. Nini III
Moeder Siu-Lan van de Kranshoeve
Ster
Vader van moeder Koss
v.v.m. El Corona
m.v.m.
Moeder van moeder Lymora
v.m.m. Galant
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
NMK 2017 3- jarige Gelderse Merries 5