We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in mijn hart zet ik mijn lieve welsh c pony te koop.
Twist hoeves nanc "roepnaam nanc" is een 6 jarige welsh c merrie van 1.32 M hoog.
De reden van verkoop is omdat ik niet verder met haar kan groeien in de sport vanwege haar hoogte en mijn lengte, waar zij in de toekomst wel heel geschikt voor kan zijn.
Nanc is een bijzondere pony die heel goed weet wat ze wel en niet wilt. Ze kan hierin nog heel speels, onhandig of onberekenbaar zijn. Het is een pony waar je tijd en energie in moet stoppen om haar vertrouwen te winnen. Ze is dus ook geen beginnerspony en een echte merrie.
Nanc is ingereden en pakt dat ook goed op. Ze kent de basis stap, draf, galop, een klein sprongetje en wat aan de teugel lopen. Op buitenrit gaan vind ze ook erg leuk, zowel alleen als in een groep. Wel kan ze soms nog wat onzeker zijn als ze alleen gaat, wel is ze verkeerssmak. Ze kent longeren, begin van vrijheidsdressuur en grondwerk. Ook heeft ze enkele keren met een ervaren pony in 2span voor de kar gelopen. Dit pakt ze goed op. Ze kan goed met andere paarden omgaan. Word momenteel natuurlijk bekapt en krijgt netjes haar entingen elk jaar.
Voor meer vragen kunt u mij een berichtje sturen.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.