We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie bijna 4 jarige (29-09-2017) palomino E pony ruin van + - 1,53 hoog (niet officieel gemeten). Kygo is in April zadelmak gemaakt bij een proffesionele stalling, hierna wegens tijdgebrek niet doorgereden. Het is alsnog even longeren en opstappen zonder enig probleem, hij is heel nuchter van karakter en totaal niet gemeen. Een super leuke pony voor iemand wie er tijd in wilt steken want er zit wel degelijk potentie in om verder mee te komen. Kygo is in de omgang ook heel braaf en nuchter, opzadelen etc is ook allemaal geen probleemo. Geen stalgebreken, braaf bij de hoefsmid, tandarts, entingen zijn op orde. Recent nog naar de tandarts geweest en bekapt.

Moeder is van Cachet L x Wonderboy (vader onbekend).

keuren is mogelijk, kosten koper.

Kygo is zadelmak, niet meer en niet minder. Heeft in de zomer wel last van zomereczeem en schuurt hierdoor zijn staart kapot bij zijn staartwortel, goed onder controle te houden met een eczeemdeken.
Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.