We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat zijn baasje gaat studeren komt onze lieve sportpony Flash van de Manuhoeve te koop. Flash is 10 jaar maar heeft nog niet veel wedstrijdervaring. Hij is laat zadelmak gemaakt en door corona en eindexamen bijna niet uitgebracht op wedstrijden. Momenteel is hij M1 geklasseerd en zijn we bezig met de oefeningen voor het Z. Op de wedstrijden is het een brave pony.

Flash is een makkelijk te rijden pony. Hij heeft een fijne zelfhouding en een hele zachte mond dit gecombineerd met 3 fijne gangen maakt Flash een fijne sportpony. Hij is uitgebracht in dressuur en teamdressuur, waar hij in de kür op muziek Brabants Kampioen is geworden! Verder gaat hij regelmatig mee naar het bos, is hij mee geweest op ponykamp en ging hij mee naar de springles. Daarnaast is hij bij ons nooit ziek geweest. Hij kan goed in de wei met een grote groep, is vriendelijk naar andere paarden.
Flash houdt ontzettend van aandacht. Hij is 1.46. In 2018 is Flash klinisch (goed) gekeurd. Hem laten keuren is geen probleem (KK). Uiteraard is Flash altijd op tijd geënt, braaf bij de hoefsmid en op de trailer.

Flash is een spiegeltje, zoals jij je voelt, voelt Flash zich ook. Dus ben je onzeker dan wordt hij ook onzeker, ben jij relaxt is hij dat ook. 

Aangezien de verkoop van Flash ook het einde van de paardensport voor zijn baasje betekent wordt Flash verkocht met al zijn spulletjes: zadel met dekjes, hoofdstel, halsters en touwen, peesjes, martingaal, meerdere fleecedekens, vliegendeken, vliegenuitrijdeken, fleece uitrijdeken, waterdichte uitrijdeken, winterdeken inclusief losse hals, zomerdeken (waterdicht). Kortom met de aanschaf van de pony ben je voorlopig klaar.
Hierdoor is de vraagprijs ook wat hoger. € 8.500. Graag alleen reageren bij echte belangstelling.

Stamboom

Vader Orchard Limb Lopper
Vader van vader Cocky Dundas
v.v.v. Mandamus
m.v.v. Heathersong
Moeder van vader Upperten Golden Jeanne
v.m.v. Lisvane Pegasus
m.m.v. Upperten Copper Empress
Moeder Pacific Princess van de Manuhoeve
Vader van moeder Baccarav van de Corijon
v.v.m. Baccarat
m.v.m. Ava van de Corijon
Moeder van moeder Angel Princess
v.m.m. Neron
m.m.m. Bermuda Princess

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Brabantse Kampioenschappen kür op muziek 4tal 2000 pony's Kampioen