We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kalisto, 2010, 1m68, Adorado x Thunder vd zuuthoeve.

Kalisto is iedereens vriend en onmogelijk om niet verliefd op te worden. Hij heeft het grootste hart en doet geen vlieg kwaad. Zijn karakter uit de duizend is zijn grootste uithangbord. Als het ideale hobbypaard, die daarnaast ook erg veel sportkwaliteit heeft, voldoet hij aan vele eisen. Hij heeft het ideale temperament, werkt graag, maar past zich aan aan zijn ruiter. Hij zal nooit heet of sterk worden en is enorm gebalanceerd. Een paard waar iedereen zich 100% veilig op voelt.

Hij houdt er van om te gaan wandelen, alleen of in groep, alles kan! Hij heeft een enorm moedig karakter en is niet snel onder de indruk of schrikachtig. Hij loopt erg fijn dressuur en is goed geschoold (wijken, travers, contragalop, vliegende wissels...) Daarnaast heeft hij veel springkwaliteit en internationale resultaten tem 1m30 in de springring. Zijn talent komt van geen vreemde, zo heeft hij een half broer die internationaal 1m45 loopt in Nederland en een volle broer die 1m60 springt onder de Jordaanse vlag. Zijn moeder Dalida vd zuuthoeve is de volle zus van het 1m60 springpaard Darmen van de Zuuthoeve. De laatste jaren was hij de beste vriend van een junior ruiter die hem succesvol in de internationale proeven reed met meerdere klasseringen, maar nu helaas wegens verdere opleiding te weinig tijd kan maken en daarom de moeilijke knoop heeft doorgehakt om Kalisto een thuis te bieden waar hij nog meer aandacht en liefde krijgt. Daarom gaat hij enkel en alleen naar een 5* thuis! Geen handelaars!

Naast lief en talentvol is Kali ook ontzettend knap en steelt hij ook zo ieders hart! ❤️
Hij heeft een staalharde gezondheid, mankeert nooit wat en heeft een perfecte keuring.
Steeds zeer goed opgevolgd door dierenarts en in orde met entingen, ontwormingen, tandarts enzoverder... Hij laadt overal op; trailer, camionette, vrachtwagen... en is door een kind hanteerbaar. Verzet geen been bij het poetsen, inspannen, wassen... Een gouden karakter heeft deze!

Kalisto is geschikt voor elk soort ruiter: een beginnende ruiter, een ponyruiter die de overgang moet maken, iemand die op zoek is naar een allround maatje of iemand die nog verder wilt komen id wedstrijdring! Alles kan!

Prijsklasse 13 500 - 16 500eu

Stamboom

Vader Adorado vd Breemeerschen
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Dalida vd Zuuthoeve
Vader van moeder Thunder vd zuuthoeve
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Leader M
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
CSI De Kraal Zandhoven 2021 CSI 1* 10
CSI De Kraal Zandhoven 2020 CSI 1* 9