We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: SOMEREN- EIND
Fokker: H. VestjensRicas de Veste is een mooi gemodelleert en sterk bewegend veulen. Hij draaft en galoppeert met veel kracht van de grond.

In de merrielijn vinden we o.a. het Grand Prix dressuurpaard Ufo (v.Peter Pan), de KWPN goedgekeurde hengst Sir Sinclair (v. Lord Sinclair), de AES goedgekeurde hengst Lacroix (v. Voltaire) en het internationale 1.50m. springpaard Belita (v. Ukato).
---
Moeder is de jonge Numero Uno nakomeling Joleander. Ricas de Veste Z is haar derde nakomeling.Grootmoeder is de Ster, PROK, prestatie merrie Oleander (v. Voltaire). Haar nakomelingen geven blijk allround aangelegd te zijn. Zij leverde twee ZZ-licht dressuurpaarden, het 1.35 m. springpaard Guess Who (v. Ukato) en de internationaal 1.50m. geklasseerde Elite, IBOP-spr. merrie Belita (v. Ukato).

Overgrootmoeder Christa (v. Le Mexico) leverde o.a. het internationale Grand Prix dressuurpaard Ufo (v. Peter Pan) en drie 1.30m. geklasseerde springpaarden en de AES goedgekeurde hengst Lacroix (v. Voltaire).
---

Vader is Uricas van de Kattevennen (v. Uriko). Deze zeer getalenteerde hengst opgeleid door Alexander Housen maakt zelden een springfout. Als hoogtepunt in 2019 plaatste het duo zich voor de finale WK jonge paarden in Lanaken door alle dagen foutloos te springen. In de finale behaalde ze een zeer verdienstelijke 5de plek. Harrie Smolders heeft de teugels overgenomen om samen met Uricas de volgende stap in zijn carriere te maken.

Uricas is al veelvuldig gebruikt voor het nageslacht de afgelopen jaren. De nakomelingen zien er veelbelovend uit. Mooie, bloederige paarden die ook op de sprong veel kwaliteit laten zien.

LOCATIE: SOMEREN- EIND
Fokker: H. Vestjens
--
Dit veulen wordt in opdracht van de fokker door Veulentekoop.nl / Foalforsale.com aangeboden. Wij helpen de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties. Tevens beantwoorden wij voor dit veulen de eerste vragen van geïnteresseerden.

U betaalt bij de aanschaf van dit veulen GEEN commissie.

Stamboom

Vader Uricas van de Kattenvennen
1.45m.
Vader van vader Uriko
1.50m.
v.v.v. Untouchable
1.60m.
m.v.v. Wizzard
1.40m.
Moeder van vader T-Cassina
Bezirksprämie
v.m.v. Cassini I
1.60m.
m.m.v. Chika's Way
1.60m.
Moeder Joleander
Vader van moeder Numero Uno
1.55m.
v.v.m. Libero H
1.60m.
m.v.m.
Moeder van moeder Oleander
Ster, Prok, Prestatie
v.m.m. Voltaire
1.60m.
m.m.m. Christa
Ster, Preferent, Prestatie