We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nando is een lief, eerlijk en braaf paard van ongeveer 173.
Het is een erg werk willend paard dat het graag goed voor je wil doen tijdens het rijden.
Deze stoere jonge is vrij eenkennig maar zodra je zijn vertrouwen hebt gewonnen, gaat hij voor je door het vuur. Wel is het een wakker dier en vraagt daarom om een zelfverzekerde, consequente en vooral eerlijke ruiter.
In de omgang is Nando is lief paard dat houdt van aandacht, knuffelen en tutten.
Braaf bij het trailer laden, hoefsmid, tandarts, scheren etc.
Naar andere paarden kan hij iets wat dominant gedrag vertonen en wil in de wei graag de baas zijn.

Momenteel rij ik hem vooral recreatief maar voorheen met veel plezier wedstrijden gereden.
Hij kent de oefeningen uit het M1 maar vanwege Corona nog niet gestart (L2+winst geklasseerd). Nando is een leuk paard om lekker mee buiten te rijden en is dan ook hartstikke braaf, alleen of met een groep.
Ook vind hij het leuk om hier een daar een sprongetje mee te pakken. Gaat regelmatig mee naar de springles en heeft meerdere keren BB parcoursen gesprongen waarin hij goed rond komt (met vol enthousiasme).  

Nando is altijd op tijd geënt, ontwormd, naar de smid,  osteopaat en tandarts geweest.
Wij laten onze paarden eens in de zo veel tijd behandelen door een osteopaat, hij heeft daar erg veel baat bij. Het zou fijn zijn als de koper dit kan volhouden.
Nando is niet gekeurd maar is nog nooit geblesseerd of iets geweest. Keuren kan natuurlijk altijd in overleg.
Momenteel heb ik een op maat gemaakt dressuur en springzadel van Kent & Masters die ik er graag bij verkoop voor een meerprijs. Het dressuurzadel is in 2016 nieuw gekocht.  

Nando gaat alleen weg naar de juiste plek. 
Voor iemand die het heerlijk vindt om buiten te rijden, maar misschien ook nog een wedstrijdje wil gaan doen. Een goed huisje waar hij alle aandacht, tijd en liefde krijgt die hij verdiend. 

Heb jij zin om met deze topper aan de slag te gaan? Stuur dan gerust een berichtje naar 06-12068578  (handelaren of maneges hoeven niet te reageren)

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.