We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: Herk de Stad - België

WWW.VEULENTEKOOP.NL / WWW.FOALFORSALE.COM

Rocky Balboa E.H. stamt uit de merrielijn van o.a. de KWPN goedgekeurde hengst Joyride (v. Ampère) en het Grand Prix paard Privaldi (v. Gribaldi) - Kay Maxted (GBR).

Moeder is de Ster, Preferente, EPTM-dr. merrie Chivadora E.H. (v. Florencio). Haar nakomelingen timmeren aan de weg. Zij leverde de hengst Patton E.H.  die voor een bedrag van 27.000 euro eigenaar wisselde via de veiling van Grand Prix Sales in 2020, de Ster, D-OC merrie Havadora E.H. (v. Bretton Woods) en de Elite, EPTM-dr., D-OC merrie Lunadora E.H. (v. Bordeaux). Chivador liet tijdens haar EPTM-merrietest 4 x het cijfer 8 noteren voor de draf, galop, souplesse en de rijdbaarheid en bewerkbaarheid.

Grootmoeder de Elite, Preferente, Sport-dr. merrie Vidora E.H. leverde naast Chivadora E.H. de Ster, Prok, D-OC merrie Latoya Dora E.H. (v. Ferdeaux) en de bij het KWPN goedgekeurde hengst Joyride (v. Ampère).
-----------
Vader is de spraakmakende kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2019.... Le Formidable (v. Bordeaux). De carrière van Le Formidable begon al vroeg toen hij als veulen tot Nationaal kampioen werd gekroond. Naast zijn fijne karakter, prachtige voorkomen en uitstekende beweging heeft hij een afstamming om van te dromen. 

LOCATIE: PEER - België

-------------------------------------
Dit veulen wordt in opdracht van de fokker door Veulentekoop.nl / Foalforsale.com aangeboden. Wij helpen de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties. Tevens beantwoorden wij voor dit veulen de eerste vragen van geïnteresseerden.

U betaalt bij de aanschaf van dit veulen GEEN commissie.

Stamboom

Vader Le Formidable
Vader van vader Bordeaux
Grand Prix
v.v.v. United
PSG/Inter I
m.v.v. Venna
Ster, Preferent, Prestatie
Moeder van vader Vienna
Elite, Preferent, Prestatie
v.m.v. Ferro
Grand Prix
m.m.v. Annabel
Elite, Preferent, Prestatie, EPTM-dr
Moeder Chivadora E.H.
Ster, Preferent, PROK
Vader van moeder Florencio I
PSG/Inter I
v.v.m. Florestan I
Premiehengst
m.v.m. Walessa
Moeder van moeder Vidora E.H.
Elite, Preferent, Sport-dr. Z2
v.m.m. Jazz
Grand Prix
m.m.m. Nivaldora
Sport-dr, Z2