We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: Herk de Stad - België


Verano AS Greco de Chiron​ stamt uit de merrielijn van het Grand Prix paard Sandro d'Amour (v. San Amour I) en de in Oldenburg goedgekeurde hengst Donates (v. Diamond Hit).
----
Moeder Gloria is een nakomeling van de bewezen combinatie Sandro Hit x Rubinstein I. Op de Oldenburger veulenkeuring werden reeds drie van haar nakomelingen beloond met een Oldenburger Fohlenprämie.

Grootmoeder Grazienna (v. Rubinstein I) is de moeder van onder andere de bij het Oldenburg goedgekeurde hengst Donates (v. Diamond Hit) en het Grand Prix paard Sandro d'Amour (v. San Amour I) en noteert hij met zijn Wit Russische Amazone Olga Safronova percentages ruim boven de 70%!
---
Vader is de BWP kampioenshengst Picasso van den Bruël. Zijn vader, Blue Hors Zack, is een levende legende. Het aantal zeges en ereplaatsen dat Daniel Bachmann Andersen met Zack behaalde op het allerhoogste niveau in de dressuursport is indrukwekkend. In maart dit jaar liet het duo de zege optekenen in de Grand Prix Freestyle to Music en de 2e plaats in de Grand Prix in ’s-Hertogenbosch. En ook vorig jaar liet het dressuurwonder van zich spreken, o.a. in Aken, de wereldruiterspelen in Tryon, Parijs, Herning en Amsterdam.

-------------------------------------
Dit veulen wordt in opdracht van de fokker door Veulentekoop.nl / Foalforsale.com aangeboden. Wij helpen de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties. Tevens beantwoorden wij voor dit veulen de eerste vragen van geïnteresseerden.

U betaalt bij de aanschaf van dit veulen GEEN commissie.

Stamboom

Vader Picasso van den Brüel
Vader van vader Blue Hors Zack
Grand Prix
v.v.v. Rousseau
Preferent
m.v.v. Orona
Ster, Preferent, Prestatie, IBOP-dr
Moeder van vader Estjee Fravanca
v.m.v. Florestan I
Premiehengst
m.m.v. Ulysse Fravanca
Moeder Gloria
PROK
Vader van moeder Sandro Hit
v.v.m. Sandro Song
m.v.m. Loretta
Moeder van moeder Grazienna
v.m.m. Rubinstein I
Grand Prix
m.m.m. Grandezza