We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij deze bieden wij te koop aan: Fanaat. Een zeer werkwillig, nieuwsgierig en snel lerend paard. Wij zijn voor hem op zoek naar een andere plek, omdat ik na de zwangerschap toch niet zo’n goede match met hem bleek te zijn. Fanaat kan namelijk wel eens wat schrikkerig, en misschien wel onzeker zijn. Hij bokt of steigert niet en is er ook nog nooit vandoor gegaan. Hij is dan alleen gespannen in zijn lijf en springt opzij. Als onzekere ruiter word ik dan erg afwachtend en neem dan niet snel het voortouw. Zo kom je dus nooit door die enge hoek. Mijn zus daar in tegen is een stuk zekerder en weet hoe ze er mee om moet gaan. Dat is wat Fanaat nodig heeft.
Fanaat heeft alleen de afgelopen twee jaar enkele blessures aan zijn voorbenen gehad. Eerst een peesblessure op links. Toen een overbelaste pees op rechts en uiteindelijk nog een ontsteking in het hoefgewricht links. Van al deze blessures is hij hersteld. Alleen bestaat er een kans dat de ontsteking in het hoefgewricht terugkomt. Dit kan zeer snel gebeuren, maar kan ook jaren op zich laten wachten. Samen met de andere oude blessures maakt dat hij niet meer mag springen. Wel mag hij bezig zijn met basis dressuur, grondwerk, vrijheidsdressuur en buitenritjes.
Momenteel zijn we het rijden nog aan het opbouwen, maar omdat mij het rijden niet lukt en mijn zus het druk genoeg heeft met haar andere twee paarden. Zijn wij op zoek naar iemand die ons stokje over wil nemen. We vinden het heel belangrijk dat Fanaat gelukkig word en dat is hij niet als hij bij ons blijft. We hopen dat er iemand is die blij word van ons paard, zodat hij nog een mooi leven tegemoet gaat.
De prijs van Fanaat is in overleg. Een passend plekje is een prioriteit.

Stamboom

Vader Lexicon
Vader van vader Voltaire
v.v.v. Furioso
m.v.v. Gogo moeve H 3327 hann
Moeder van vader Dakina
v.m.v. Amor
m.m.v. Wokina
Moeder Owiene
Vader van moeder Jumper ZFDP
v.v.m. Zuidhorn
m.v.m. Charon
Moeder van moeder Karowine
v.m.m. Gershwin
m.m.m. Caroline