We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden zeer fijne Z dressuur pony “Kleine man”

Ruin-1.46-Z dressuur- Ismar X Condor OX-NRPS-Vos
kleine man is vanaf zijn 4de bij ons in bezit, samen met onze dochter van toen 11 zijn ze samen opgegroeid tot de Z dressuur. Wegens overgang naar de paarden bieden we onze top pony te koop aan. kleine man is zeer makkelijk te rijden, past zich snel aan, beheerst alle oefeningen en staat heel fijn aan de hulpen. Kleine man is een vrolijke en werkwillige pony.

De nadruk heeft bij ons gelegen op de dressuur maar ook een oefencross, springparcours, strand en bosritje vind hij leuk om te maken. Ook heeft hij ervaring met 4-tal wedstrijden klasse M. Hierbij is hij ontzettend braaf. We hebben bijna alles met hem gedaan, hij is zeer “easy going”. 

Het is op stal en onderweg een makkelijke pony, poetsen en tutten hij vind alles goed. Een echte knuffelkont, niet kwalijk nemend en geschikt voor de overstap van een kleinere pony naar D pony. 

kleine man is altijd gezond geweest, vrij van kreupelheid en of gebreken. We zoeken een passend huisje voor onze topper. 


Voor meer informatie of een filmpje graag contact:
marjolein: 0620428398

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.