We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: EEDE
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker:
Dhr. T van Tongeren +31 (0)6 - 263 386 89


Rainier is een hoogbenig en grootramig veulen die mooi in het dressuurmodel staat. Hij draaft en gallopeert met eenvoudig gemak. Zijn broer Hexagon's Navarro (v. Trafalgar) werd dit jaar goedgekeurd bij het NRPS en gaat sindsdien door het leven als Hexagon's Trademark.

Uit de merrielijn van het Grand Prix paard Dark Legend LH - Charlotte Fry
---
Moeder is de D-OC merrie Grace Kelly (v. Spielberg). Haar eerste nakomeling Navarro werd onlangs goedgekeurd bij het NRPS.

Grootmoeder is de Ster merrie Banouk. Zij liep zelf op M1 niveau. Grace Kelly is haar enige nakomeling.

Overgrootmoeder is de Keur, Preferente merrie Esperanza (v. Doruto). Zij bracht de Z2 geklasseerde Phantom (v. Jazz) en drie Z1 geklasseerde paarden, waaronder de Keur, IBOP-dr. merrie Zoe die aan de wieg staat van het Grand Prix paard Dark Legend LH van Charlotte Fry.
----
Vader is de hengst Electron (v. Ampere). Onder Fieke Houwen presteert hij succesvol in de Lichte Tour en ook als vererver timmert deze Ampère-zoon hard aan de weg. Een groot percentage van zijn dochters zijn ster, keur of elite verklaard op de merriekeuringen.

Na een succesvolle periode in het ZZ-Zwaar heeft Electron in april 2019 met goed gevolg de overstap gemaakt naar de Lichte Tour en hij lijkt nog veel meer in petto te hebben. Zijn vader Ampère leverde al meerdere Grand Prix-paarden en kampioenen. Moeder Zamba Sollenburg stamt af van de sterk verervende Grand Prix-hengst Fidermark I en slaagde zelf met goede cijfers voor de merrietest. Ze is een halfzus van het ZZ-Licht dressuurpaard Fizz Sollenburg (v.Zizi Top) en uit deze directe lijn komen al meerdere verdienstelijke sportpaarden.

De nakomelingen van Electron vallen op in de jonge paardenwedstrijden en op de keuringen. Zo scoorde Joule (mv.OO Seven) 82 punten in de Pavo Cup, werd Jack Daniels (mv.Ferro) zelfs vijfde in de Pavo Cup-finale en liep Jarlien (mv.Krack C) 80 punten bijeen in de IBOP. Zijn nakomelingen blinken net als hun vader uit met een goede galop, sterk achterbeengebruik en werkwillig karakter.

LOCATIE: EEDE
Fokker: Dhr. T. van Tongeren +31 (0)6 - 263 386 89
--

Stamboom

Vader Electron
ZZZ
Vader van vader Ampere
v.v.v. Rousseau
Preferent
m.v.v. Larivola
Keur, Preferent
Moeder van vader Zamba Sollenburg
Ster, EPTM-dr, PROK
v.m.v. Fidermark NRW
Grand Prix
m.m.v. Omnia
Elite, Preferent
Moeder Grace Kelly
Stb. D-OC
Vader van moeder Spielberg
ZZZ
v.v.m. Sunny-Boy
ZZZ
m.v.m. Rosiera
Verbandspremie
Moeder van moeder Banouk
Ster
v.m.m. Gribaldi
m.m.m. Esperanza
Keur, Preferent