We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: PEER (België)
Fokker: Mw. J. Mensinck

WWW.VEULENTEKOOP.NL / WWW.FOALFORSALE.COM

.Rusty is een merrieveulen met de dressuurlooks. Lang gelijnd, bergop een een prachtig front. Ze beweegt met een sterk gebruik van het achterbeen. Ze stamt uit de Otrichta-stam en dat maakt haar extra interessant voor sport en fokkerij!
----
Moeder is de Elite, D-OC, IBOP-dr. merrie Jacky (v. Eye Catcher). Als veulen mocht Jacky al een 1e premie in ontvangst nemen. Tijdens haar IBOP noteerde zijn een zeer mooi resultaat met 78.5 punt. Met 4x het cijfer 8 voor draf, souplesse, houding en balans en aanleg als dressuurpaard en een 8,5 voor haar rijdbaarheid en bewerkbaarheid. Rusty is haar eerste veulen.

Grootmoeder is de Elite, IBOP-dr., D-OC, PROK merrie Atrina (v. Oscar). Zij bracht naast Jacky het Z1 geklasseerde paard Hidalgo (v. Don Schufro) en de ZZ-licht geklasseerde Sport, PROK merrie Fayetrina (v. Belissimo M).

Overgrootmoeder Natrina (v. Vincent) staat onder andere aan de wieg van de ZZ-licht geklasseerde Elite, Sport-dr, IBOP-dr, PROK merrie Itrina (v. Dream Boy) en het Internationale Prix St. George paard Unique (v. Metall).

LOCATIE: PEER (België)
-----

Dit veulen wordt in opdracht van de fokker door Veulentekoop.nl / Foalforsale.com aangeboden. Wij helpen de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties. Tevens beantwoorden wij voor dit veulen de eerste vragen van geïnteresseerden. U betaalt bij de aanschaf van dit veulen GEEN commissie.

Stamboom

Vader Le Formidable
Vader van vader Bordeaux
Grand Prix
v.v.v. United
PSG/Inter I
m.v.v. Venna
Ster, Preferent, Prestatie
Moeder van vader Vienna
Elite, Preferent, Prestatie
v.m.v. Ferro
Grand Prix
m.m.v. Annabel
Elite, Preferent, Prestatie
Moeder Jacky
Elite, IBOP-dr., D-OC
Vader van moeder Eye Catcher
PSG/Inter I
v.v.m. Vivaldi
PSG/Inter I
m.v.m. Ostrona
Elite, Preferent, Prestatie
Moeder van moeder Atrina
Elite, IBOP-dr, PROK, D-OC
v.m.m. Oscar
PSG/Inter I
m.m.m. Natrina
Ster, Preferent, Prestatie