We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

ATLETISCH HENGSTVEULEN MET FRONT, TECHNIEK, TRITT EN MECHANIEK IN DE BEWEGING

Wegens aanfok te koop de bruine kol sneb Robbedoes (Henkie x ster Distance van Laurentz x de keur prestatiemerrie Mesalliance van Cabochon x UTV-kampioene keur preferente Esperance van Goudsmid), geboren 11 april 2021.  
De over veel front en houding beschikkende Robbedoes valt op door veel tritt en mechaniek in de bewegingen, waarbij het mooie voorbeengebruik over de knie extra aanspreekt. De galoppade is powerfull. Vader Henkie (Alexandro P) presteerde zeer succesvol met Adelinde Cornelisse tijdens de Wereldkampioenschappen Jonge Paarden in Ermelo.
Distance’s moeder: de keurmerrie Mesalliance beschikt over het sportpredicaat dressuur en werd op basis van sportprestaties van haar kinderen, prestatiemerrie. Halfbroers/zusters van de moeder van Robbedoes zijn, de in de sport ZZL gekwalificeerde Gentil, Z1-lopende Florance en Elegance (allen van Alexandro P) en de keur sportmerrie (Z1) Tendance (Osmium). Grootmoeder Mesalliance is ook de grootmoeder van het Lichte Tour paard Cippolini (Laurentz) en de Z1-gekwalificeerde Z.O.Z. (Elegant).
Een halfzus van Mesalliance is de NMK keur sportmerrie Ordonnance (Wagenaar).   De overgrootmoeder, de UTV-kampioene Esperance is de grootmoeder van het Z-dressuurpaard Bengel (Sander) en de M-dressuurpaarden Bodensa-May (Parcival), Esperance II (Upperville), Jim (Rubus B) en het M-menpaard Ultralux (Cabochon).  

De atletische Robbedoes heeft alles in zich om een talentvol dressuur en/of lux menpaard te worden.    

Stamboom

Vader Henkie
PSG Inter I onder Adelinde
Vader van vader Alexandro P
Keur ZZ-Zwaar
v.v.v. Koss van El Corona
1.20 springen Z2-dressuur
m.v.v. Itilde van Satelliet
keur preferent
Moeder van vader Beaujamanda
voorlopig keur
v.m.v. Upperville van Cabochon
Grand Prix dressuur
m.m.v. Jamanda van Zep
keur sport Z1-dressuur
Moeder Distance
ster
Vader van moeder Laurentz
1.10 springen Z2-dressuur
v.v.m. Bazuin van Satelliet
m.v.m. Erika van Unitas
prestatie keur preferent
Moeder van moeder Mesalliance
prestatie keur sport M2-dressuur
v.m.m. Cabochon van Vincent
m.m.m. Esperance van Goudsmid
keur preferent

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Dag van het Gelderse Paard 2021 hengstveulens 2de