We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Uniek, adembenemend! Fantastisch getraind.
Absoluut unieke en zeldzame kans om zoiets te kunnen kopen.
Zeer succesvolle hengst, 3 x 2e kampioen in de Duitse Friese Beker, hoogste klasse L en tevens staatskampioenschappen barokrijden.

170cm lange showsport Friese hengst met XXL manen (manen is 170cm) en XXL staart.
Uit de atletisch succesvolle kweeklijn "fan`e Sjongedyk" Extreem lage inteeltfactor aangezien de foklijn bijna uitgestorven is! Papieren nog ORIGINEEL NL! Geïmporteerd in 2017 via TED Kopjansen. Eigenaresse Anke Söker!

Zelden vind je basisgangen van geweldige kwaliteit. Zeer goede stap stappen 1,5 hoeven over de indruk. Expressieve ronde galop. Zeer elegante draf. Update 21-08-21: Röntgenfoto's van eind juli 2021 met topresultaten,

Nieuw professioneel Grand Prix zadel besteld voor Jitze (augustus 2021) voor € 5.700 (te koop met) Top gezondheid en zelden beschikbaar!
Afstamming: Andries 415 x Piter geboren 31 mei 2011 169-170cm Heren 175cm, heel dik, mooie staart Uniek en one-of-a-kind, deze hengst verbaast het publiek en inspireert gewoon iedereen.

Hij maakt zijn show en is nog steeds verhandelbaar en presenteert zich zoals je van een showman mag verwachten. Hij weet precies wie hij is en staat daar als de beroemdheden van de avond. Hij is onverschrokken en toch slim, absoluut fris en vol energie.
Met veel levensvreugde loopt hij nog prima en is zeer makkelijk te acteren. Jitze weet dingen als mist en verschillende lichteffecten, motoren en nog veel meer. Hij toont respect maar geen angst en blijft de ruiter altijd trouw. Hij houdt van optredens en het publiek en wil altijd op het podium staan. Hij gaat ook heel vaak met me uit om uit te rijden en vindt dat heel leuk. Hij is altijd beheersbaar en onverschrokken. Hij is vooral dol op kinderen.
Particuliere verkoop, alleen Jitze, geen andere paarden beschikbaar!

Stamboom

Vader Andries 415
Ster Sport
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Pieter
Ster Sport
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Frisian Cup Germany 2017 L 2. Cup Master Winner of Points
Frisain Cup Germany 2018 L 2. Cup Master Winner of Points
Frisian Cup Germany 2019 L 2. Cup Master Winner of Points
Frisian Cup Germany 2020 L Winner Single Test
Exhibitions Horse and Hound 2019 Show
different Breeding Shows 2017-2021 Show
Show Contest 2019 Light show
Horse Magazines 2017-2021 Foto-Model