We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Merrie (Patijn x Theoloog x Batello) heeft enkel, dubbel en 4span gelopen en is beleerd onder het zadel. Ze is hier voornamelijk gebruikt als fokmerrie. Maar kan ook weer opgepakt worden.
10 jaar oud. Merrie kan eventueel nog drachtig. Perfecte merrie voor de beginnende fokker die bewezen kwaliteitsvolle veulens fokt.  Altijd gemakkelijk drachtig en geboortes zonder complicaties.
€6500

Veulen dat er bij loopt:
Mooi luxe Gelders KWPN NVK hengsten veulen genaamd Shonnie. Shonnie liet zich goed zien op de  dag van het gelderse paard en kreeg dan ook een uitnodiging voor de Nationale Veulen Keuring waar hij zich wederom goed liet zien.
Veulen is gelders gefokt dus allround inzetbaar.
€4500

Merrie + veulen samen €10.000

De merrie bracht vorig jaar ook een NVK hengstenveulen welke is verkocht naar Engeland. (Floris BS x Patijn) 

Het jaar daarvoor bracht de merrie een prachtig zwartbles merrie veulen. (Floris BS x Patijn) Zij werd als 3e is geplaatst op de Open Europese Veulenkeuring (Ivm met corona was er dit jaar geen kwpn keuring) Deze merrie is nu 2,5 jaar oud en is ook te koop. ( Zie andere advertentie) Floris BS is onlangs naar Amerika verkocht en dat maakt deze merrie dan ook zeer interessant voor de Gelderse fokkerij.
€8500

Goed bod of inruil is mogelijk
Allemaal vol stamboek, kwpn papier.
Chip/entingen/ontwormingen in orde.

Voor meer info graag Bellen of appen naar,
Filmpjes voor de wagen aanwezig, onder het zadel hebben we helaas geen filmpjes.
Siede Kempenaar 0687291556 ( +31687291556)
Paula Kempenaar 0629408222 (+31629408222)

Stamboom

Vader Patijn
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
ster
Moeder Zonike
Vader van moeder theoloog
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Gerda
v.m.m. Batello
m.m.m. Vonike