We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Privé Stal ’t Noordereind, gevestigd te Kerk Avezaath, is gespecialiseerd in Nederlandse en Duitse sport/rijpony’s. Door een goede selectie te maken, in samenwerking met onze Duitse fokkerij, hebben wij een collectie samengesteld van uitmuntende goed bewegende kwaliteit pony’s in de stokmaat D en E. Door kleinschalig te blijven kunnen wij hoge eisen stellen aan onze collectie sportpony’s. 

Hierdoor kunnen we u het volgende aanbieden; 

Little Charlie 

Little Charlie is een Duitse 2,5-jarige ruin van momenteel 1,41m en valt onder de categorie D-pony. De verwachting is dat de eindmaat zo rond de 1.45m zal zijn. Little Charlie is onbeleerd maar heeft 3 extreem ruime gangen en houdt van een sprongetje. Gezien de jonge leeftijd, heeft de pony een uitmuntende galop, draf en stap. Momenteel wordt de pony voorbereid door de eigenaresse op longeren, poetsplaats, smid en trailer training. Door de kwaliteit van de pony is de verwachting dat Little Charlie het heel goed zal doen in de dressuur - springsport. En heeft daarbij potentie voor de FEI. 

Little Charlie heeft een fantastische afstammeling, Dimension AT x FS Champion de Luxe. 

Little Charlie is braaf op stal, poetsplaats en op de trailer en heeft geen stalgebreken. Wij vinden het van belang de pony’s te keuren bij verkoop, zodat u verzekerd kan zijn van een gezonde pony. 

Voor interesse of informatie kunt u contact opnemen met Privé Stal ’t Noordereind er is ook de mogelijkheid de pony te bezichtigen. Er zijn meerdere pony’s beschikbaar. 

Hoge Prijsklasse

Stamboom

Vader Dimension AT
Vader van vader Donchester
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Nady
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Chiara de Luxe
Vader van moeder FS Champion de Luxe
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Giulia
v.m.m.
m.m.m.