We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop
Vanwege niet nakomen afspraken en studie in het buitenland, moet zo snel mogelijk weg!
Veulen van maart van Jameson RS2 x FlemminghDit is uw kans om een top talentvol dressuurpaard te kopen.Dit veulen heeft alles wat je in een jong dressuurpaard zoekt, een modern type, veeluitstraling en 3 (!) super gangen.Hij is een zoon van de top hengst Jameson RS2Vanaf het moment dat hij op de KWPN-Hengstenkeuring verscheen maakte hij al heel veel indruk op het publiek. Alles heeft hij al gewonnen, Verrichtingsonderzoek, Pavo Cup en 2x de Hengstencompetitie. Ook op het W.K. maakte hij veel indruk met zijn kracht, macht, uitstraling en mega galop.
Dit veulen is een halfbroer van Kenzo, die met Esmee van Gijtenbeek reeds belangrijke jonge paardenproeven wist te winnen.Tevens is hij een halfbroer van Giraldo (v.Rousseau). Giraldo werd als jong paard verkocht via de EDS sales. Giraldo werd voor Ierland geselecteerd voor het WK jonge dressuurpaarden. Hij wordt gereden door Abi Lyle, die hem inmiddels succesvol in de Grabdprix uitbrengt.
https:youtu.be/Pbz13gj_2iU
https:www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1597433/giraldo

Stamboom

Vader Jameson RS@
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Furiosa
Vader van moeder Rousseau
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.