We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Gereserveerd

Hill Bellie is een top 9- jarig lief spring-/dressuur paard met een stokmaat van 166 cm. Deze merrie heeft ruime ervaring in een springparcours en neemt je altijd mee over de hindernis. I.v.m. Covid -19  1 jaar niet meer op wedstrijd geweest en wordt nu opgepakt door een professionele springamazone.
Deze merrie heeft correcte gangen en veel springvermogen. Nu weer een p
aar keer mee geweest op concours en springt makkelijk rond. Wordt op dit moment op L/M niveau getraind. Ambitie van huidige ruiter ligt meer bij dressuur.

Daarnaast is Hill Bellie ook een fantastisch dressuurpaard. M2 geklasseerd, mooi compact gebouwd, zeker potentie voor de hogere sport. Loopt makkelijk zijgangen, travers, schouder binnenwaarts etc. (dressuur filmpje op aanvraag).

Hill Bellie is super braaf in de omgang en is eenvoudig te laden op een vrachtwagen of trailer. Ze heeft geen (stal) gebreken. Gaat altijd keurig op tijd naar de hoefsmid, tandarts en wordt op tijd ontwormd. Een mooi en vriendelijke allrounder, ook geschikt voor de overgang van pony’s naar paarden.

Het paard is verder kerngezond en is röntgenologisch goedgekeurd (juni 2021).Oktober 2018 klinisch goedgekeurd.
Hill Bellie valt in de hogere prijsklasse.

Voor meer informatie kunt U contact met mij opnemen. Tel: 0637175885 (Peter).

Stamboom

Vader Dynamo
Vader van vader Andiamo
v.v.v. Animo
m.v.v.
Moeder van vader Fonelle
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Nobellie
Vader van moeder Zortin
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Ibellie
v.m.m.
m.m.m.