We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Privé Stal ’t Noordereind, gevestigd te Kerk Avezaath, is gespecialiseerd in Nederlandse en Duitse sport/rijpony’s. Door een goede selectie te maken, in samenwerking met onze Duitse fokkerij, hebben wij een collectie samengesteld van uitmuntende goed bewegende kwaliteit pony’s in de stokmaat D en E. Door kleinschalig te blijven kunnen wij hoge eisen stellen aan onze collectie sportpony’s. 

Hierdoor kunnen we u het volgende aanbieden; 

Maestro ( Nu voor de 5de keer onder het zadel. zie filmpje 10-03-2022)

Maestro is een Duitse 3 -jarige ruin van momenteel 1,45 en valt onder de categorie D-pony. De verwachting is dat de eindmaat zo rond de 1.48 m zal zijn. Maestro heeft 3 extreem ruime gangen en houdt van een sprongetje. Gezien de jonge leeftijd, heeft de pony een uitmuntende galop, draf en stap. De pony is reeds zadelmak gemaakt door de eigenaresse en is super braaf onder het zadel.
De pony is braaf bij het longeren, poetsplaats, smid en gaat makkelijk de trailer op.
Door de kwaliteit van de pony is de verwachting dat Maestro het heel goed zal doen in de dressuur - springsport. En heeft daarbij potentie voor de FEI. 

Momenteel worden er Filmpjes gemaakt onder het zadel. (deze volgen nog)!!!!

Maestro heeft een fantastische afstamming, D-Power AT x Mac Genius. 

Maestro heeft geen stalgebreken.
Wij vinden het van belang de pony’s te keuren bij verkoop, zodat u verzekerd kan zijn van een gezonde pony. 

Voor interesse of informatie kunt u contact opnemen met Privé Stal ’t Noordereind er is ook de mogelijkheid de pony te bezichtigen. Er zijn meerdere pony’s beschikbaar. 

Wilt u een top Duitse Rijpony neem contact op!!

Op Mail wordt niet gereageerd.

Hogere Prijsklasse

Stamboom

Vader D-Power AT
Vader van vader Dance Star AT
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Nady
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Giulia
Vader van moeder Mac Genius
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Domira
v.m.m.
m.m.m.