We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
I'm Fine is een 8-jarige ruin met een geweldig karakter.
Hij is uitgerust met goede rijkwaliteiten; onverschrokken, veilig off-road, compatibel met andere paarden, smid met andere paarden, is vriendelijk met hoefsmeden en laders, en is absoluut onervaren rijders.

Hij vergeeft rider's fouten en wil altijd alles goed doen. Hij is ervaren in wedstrijden. Ook 3 goede gangen en is daarom ideaal als een betrouwbare allrounder. 
In 2020 was hij geplaatst in novice (A**) niveau springwedstrijden ondanks een verkort wedstrijdseizoen. Als gevolg van Corona en gebrek aan tijd, hij is nog niet getoond op wedstrijden in 2021.  Hij kan onmiddellijk in competitie worden ingezet. Zijn huidige trainingsniveau is elementair (L) niveau springen / beginnend (A) niveau dressuur.
Zijn stamboom is onbekend. NL -Passport/ KWPN.

A onderzoek kan natuurlijk door de koper geregeld worden. De kosten zijn voor rekening van de koper (zelfs indien de koop niet doorgaat). Er zijn Röntgenfoto's van mei 2020 zijn al beschikbaar. Zonder bevindingen.
Alleen alstublieft serieuze vragen. Proef met serieuze interesse mogelijk na afspraak. mogelijk.

Prijs: 14.000 - 17.000 Euro 
Neem contact op met via Whatsapp.
Video's kunnen via Whatsapp gestuurd worden 004915208920909
Plaats: 47559 Kranenburg/ Duitsland

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.