We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens aanfok een veelbelovende New Forest hengst van 3 jaar. Hij is nog volledig groen, loopt momenteel nog in de opfok. Gezonde pony zonder gebreken en/of geheimen, rechtstreeks van de fokker! 

De hengst heeft momenteel een stokmaat van rond de 1.43m. Hij heeft een zeer mooi type, erg goede beweger en super fijn van karakter!  Als veulen een 1e premie op de regionale keuring en werd op nationale keuring aan kop geplaatst in zijn rubriek, is absoluut hengstenkeuring-waardig! 

Zijn vader is de in Duitsland goedgekeurde New Forest hengst Sulaatik's Vingino. Deze hengst heeft een zeer goede verrichting gelopen in Duitsland en is in Nederland Z1-dressuur tussen de paarden. Vingino imponeert met zijn nakomelingen en hij heeft inmiddels al 5 goedgekeurde zonen.

Zijn moeder is Greenfield Beau Chance, een dochter van de veels te vroeg overleden Burley Phantom uit een kroon preferente merrie van Brummerhoeve's Boss. Beau is een 1e premie merrie, helaas door een ongeval is ze blijvend geblesseerd en kon zij geen gooi doen voor het ster predikaat. Dit had ze met gemak gehaald. De moeder is bij ons aanwezig en heeft momenteel een zeer mooi merrieveulen aan de voet. 

Heb geen video beschikbaar, de hengst loopt in de zomerweide. Bij echte interesse bent u van harte welkom om de hengst te bezichtigen!

Geen koopje! 

Stamboom

Vader Sulaatik’s Vingino
Z1 dressuur, Duitsland GGK
Vader van vader Valentino
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Wayland Cranberry
m.m.v.
Moeder Greenfield Beau Chance
1e premie
Vader van moeder Burley Phantom
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Angel Ditch Whispering Hope
Kroon pref
v.m.m. Brummerhoeve’s Boss
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
RK Wamel 2018 HV na 30 april 1e premie
CMK Ermelo 2018 HV na 30 april 1e plaats