We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VOOR MEER INFORMATIE NEEMT U DIRECT CONTACT OP MET DE FOKKER.
Dhr. C.W. van Os - +31 (0)6 - 484 03 123
LOCATIE: REEUWIJK

WWW.VEULENTEKOOP.NL / WWW.FOALFORSALE.COM

Interessant gefokt hengstveulen uit de merrielijn van meervoudig Olympisch en Wereld Kampioen Rembrandt van Nicole Uphoff!
----
Moeder is de Westfaler merrie Landone. Haar vader is de duitse topvererver Lanciano (v. Landino). Lanciano bracht in Europa 44 goedgekeurde zonen, waarvan de beroemdste tweevoudig bondskampioen en Grand Prix hengst Lord Sinclair I is. Landone werd zelf op M1 niveau in de sport uitgebracht. Zij bracht al drie elite merries die op Z1 en Z2 niveau werden uitgebracht. Opvallend detail is, dat een groot aantal van haar nakomelingen prok gekeurd zijn.
----
Grootmoeder is de Staatspremie merrie Radone (v. Romancier) zij is zover bekend de enige merrie van de Staatspremie merrie Gradone. Haar volle broer Roxanon 2 werd op M-niveau in de springsport uitgebracht. Overgrootmoeder is de Staatspremie merrie Gradone (v. Gratianus). Zij is de halfzus van de Grand Prix paarden Rembrandt (v. Romadour II) en Ramon 64 (v. Ricardo), waarvan dressuurlegende Rembrandt uiteraard de meest opvallende is. Met zijn amazone Nicole Uphoff werd hij maar liefst 3 x Wereldkampioen, 5 x Europees Kampioen, 3 x Duits kampioen en werd hij 2 x Olympisch kampioen. 
-----
De hengst Lowlands komt uit de beste Duitse bloedlijnen. Zijn vader is de populaire Easy Game-zoon Millennium die al diverse keuringskampioenen in Duitsland bracht. Hij krijgt in Lowlands zijn eerste zoon die bij het KWPN goedgekeurd is. De moeder van Lowlands is La Donna S, een dochter van Donnerball, die als vijfjarige zilver won op het WK Jonge Dressuurpaarden.Lowlands liep een fantastisch KWPN verrichtingsonderzoek. Hij sloot die af met 87,5 punten en werd de reservekampioen van het verrichtingsexamen.

Lowlands scoorde enorm met zijn stap (9,5) en rijdbaarheid (9,0) – beide speerpunten in het KWPN dressuurfokbeleid – en liet verder ook nergens punten liggen: 8,5 voor draf, galop, souplesse, houding en balans en aanleg als dressuurpaard.
------
VOOR MEER INFORMATIE NEEMT U DIRECT CONTACT OP MET DE FOKKER.
Dhr. C.W. van Os - +31 (0)6 - 484 03 123

Stamboom

Vader Lowlands
Vader van vader Millennium
PSG/Inter I
v.v.v. Easy Game
PSG/Inter I
m.v.v. Merle
Verbandspremie
Moeder van vader La Donna S
Elite
v.m.v. Donnerball
Grand Prix
m.m.v. Lucy
Staatspremie
Moeder Landone
M1
Vader van moeder Lanciano
v.v.m. Landino
m.v.m. Pretty Darling
Moeder van moeder Radone
Staatspremie
v.m.m. Romancier
PSG/Inter I
m.m.m. Gradone