We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Philippe de Tjonger is een driejarige elegante en goed gebouwde ruin uit de bekende sportstam van Broere. 
https:www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2163194/philippe-de-tjonger

Zijn afstamming is Kaiser Welino x Utelle ster preferent van Montecristo x Ulft. Uit deze directe moederlijn komen naast de KWPN-goedgekeurde hengst Norway, tevens de Grand Prix-dressuurpaarden Romanoff (v.Jazz) van Alexandria Barr en de KWPN-goedgekeurde hengst Ebony (s.Painted Black) van Vai Bruntink. Vader Kaiser Weltino is goedgekeurd met een 9,5 voor rijd- en bewerkbaarheid en loopt nu ZZ-licht onder Nars Gottmer. 

Hij meet nu 1.62, is nog in de groei en heeft drie goede gangen, is los in het lijf en beweegt  met een goed gebruik van het achterbeen.
Zie deze video:https:youtu.be/irxYj5ke-GY

Hij kent longeren (met bit en bijzet), loopt goed mee aan het halster, kent poetsen en wassen, is braaf bij de hoefsmid en dierenarts en is makkelijk te laden en vervoeren. Is opgegroeid op de boerderij en bekend met (grote) tractoren, quads, shovels, kranen, auto's, fietsen, bladblazers, grasmaaimachines, verrijkers, ladders, enz. 

Philippe is lief en aanhankelijk, zeer leergierig en pakt alles snel op. Hij komt rechtstreeks bij de fokker vandaan, als veulen al erg lief (zie foto), veel in handen geweest, geen nare ervaringen gehad, nooit kreupel of ziek geweest. Altijd tijdig geënt (influenza, tetanus, rhino en droes), ontwormd en bekapt. Röntgenologisch goedgekeurd. Paspoort en stamboekbewijs aanwezig. 
Kortom: Philippe is klaar om beleerd te worden. 

Voor meer informatie, foto's, video of bezichtiging (ook van de plek waar hij is opgegroeid) bel of app naar  0614416061.


Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.