We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bieden we onze knappe en talentvolle D-pony Hollando aan. Hollando heeft een schofthoogte van 1.48 m.
Wij kennen Hollando (hij is nu 15 jaar) vanaf zijn 5e jaar, onze dochter heeft hem bereden vanaf zijn 8e jaar en hij is vanaf zijn 10e jaar in ons bezit. In die tijd hebben we hem goed leren kennen en zijn we erg aan hem verknocht geraakt vanwege zijn sterke en grappige persoonlijkheid. Haast onmogelijk om niet verliefd op hem te worden!
Met pijn in het hart hebben we moeten besluiten deze topper te verkopen omdat onze dochter vanwege studie te weinig tijd voor hem vrij kan maken. Hij krijgt momenteel alles wat hij nodig heeft van zijn bijrijders maar verdient een goed thuis en een enthousiaste ruiter waar hij (eventueel) ook weer lekker mee de sport in kan.
Hollando is een karaktervolle en energieke pony die dolgraag met en voor je wil werken. Je kunt hem overal blij mee maken; springen, dressuur, cross, buitenritjes.
Hij is L2 dressuur en L springen geklasseerd, M startgerechtigd, en is vaak in de prijzen gevallen. Een echte alleskunner! 
Hij leert graag en snel en met een ambitieuze ruiter heeft hij zeker nog potentie om verder te komen. Hij zou ook prima kunnen gedijen bij de recreatieve ruiter mits hij maar genoeg beweging krijgt, dat heeft hij wel echt nodig. 
Vanwege zijn Arabische temperament is hij minder geschikt voor een beginnende of onzekere ruiter. 
Hij kan wat schrikkerig zijn, hij heeft dan behoefte aan een ruiter die rustig van aard is en hem met geduld en vertrouwen benadert.
Hollando is dol op aandacht, gaat goed met andere paarden en heeft geen stalgebreken. Hollando is braaf bij hoefsmid, tandarts, alles netjes bijgehouden. Met een zelfverzekerde begeleider gaat hij probleemloos op trailer, hij is gewend aan een 2-paardstrailer, hij moet dan wel links staan. Wij zijn op zoek naar een 5-sterrenhuis (geen handelaren) waar hij (in elk geval ‘s zomers) lekker naar buiten kan en kan spelen met zijn vriendjes maar ook van een fijne, schone stal kan hij erg genieten. 
Zoek jij een leuke, stoere, enthousiaste D-pony met talent voor zowel springen als dressuur om samen veel mooie avonturen mee te beleven?
Dan is Hollando misschien wel jouw allerbeste maatje, hopelijk voor altijd!
Voor meer informatie of foto-/video materiaal, mail of whatsapp naar familielodewijks@gmail.com / 06-51995533.

Stamboom

Vader Hoppenhof’s Vivaldi
Vader van vader Offem Minos
v.v.v. Brummmerhoeve’s Boss
m.v.v. Offem Veronia
Moeder van vader De Ridderslag Margriet
v.m.v. Young Winsome’s Adrian
m.m.v. Nieuwmoeds Joyce
Moeder Laura
Vader van moeder Elegant
v.v.m. Eduard
m.v.m. Parinda
Moeder van moeder Boggenberg’s Veronie
v.m.m. Eagle
m.m.m. Mistzal