We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop , mijn once in a lifetimepaard,Cento is een nu 14jarige ruin van de hengst tenerife vdl × zuidhorn. Paard is onwijs braaf en heeft veel meegemaakt al en een hoop ervaring. Maar wel geschikt voor een meer zekere ruiter. Ik verkoop hem omdat ik helaas mijn interesse in de paardensport ben verloren en ik het niet eerlijk vind om hem aan te houden. Het is een super leuk wedstrijd paard en zou hem graag bij iemand zien die ermee op pad gaat regelmatig.

Ik heb cento zelf als 3,5 jarige gekocht van de fokker en helemaal opgeleid tot Z1 dressuur , L springen en M eventing startgerechtigd. Paard zou waarschijnlijk met de juiste ruiter ook meer kunnen. Zijn passie ligt zowieso in de eventing en hij word daar enthousiast van. Paard heeft in de eventing regelmatig in de prijzen gelopen.

Cento heeft samen met mij de opleiding paardensport afgerond en is zelfs een jaar mee geweest naar Zwitserland.Paard is braaf in het bos zowel alleen als samen, braaf bij de smid, dierenarts, tandarts en fysio. Ook alleen te laden en braaf op trailer en vrachtwagen. Staat met andere paarden buiten en is ook sociaal.

De ideale koper in mijn ogen is iemand die graag eventing wil rijden en op wedstrijden gaat. Veel wil leren maar wel zeker in der schoenen staat.Alleen serieuze mensen!
Appen op 0640176257Paard gaat niet voor niets weg en staat ook niet in de weg!
inklappen

Stamboom

Vader Tenerife vdl
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Zuidhorn
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.