We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: RIJKEVOORT-DE WALSERT
Fokker: Mw. B. Worp

De kracht van Kjento...!

Red van de Walschot is een echte krachtpatser. Hij beschikt over een mooi dressuurmodel met een sterke bespiering. Hij beweegt met veel balans en galoppeert met eenvoudig gemak.

Een veulen uit de merrielijn van de Grand Prix paarden Madoryke (v. Contango) - Romy van der Schaft en Rex (v. Jazz) - Leida Collins-Strijk!
----

Moeder is de stb-ext merrie Bedarijke (v. FlorencioI). Door een ongeval op 2 jarige leeftijd is ze zelf niet in de sport uitgebracht. Ze stamt echter uit de vooraanstaande Leen-stam. Deze merrielijn is een leverancier van talentvolle spring- en dressuurpaarden. Bedarijke haar oudste dochter is de Elite, IBOP-drs, Sport-drs merrie Indarijke van de Walschot (v. Johnson). Zij wordt succesvol in het Z2 dresuur uitgebracht.

Grootmoeder is de Ster merrie Edarijke (v. Voltaire). Zij staat aan de wieg van de Ster, Sport-drs. Idarijke (v. Daimler) en het internationale 1.45 m. springpaard Zedarijke (v. Heartbreaker).

-------

Dit veulen wordt in opdracht van de fokker door Veulentekoop.nl / Foalforsale.com aangeboden. Wij helpen de fokker bij het maken van de foto's, video en advertenties. Tevens beantwoorden wij voor dit veulen de eerste vragen van geïnteresseerden. U betaalt bij de aanschaf van dit veulen GEEN commissie.

Stamboom

Vader Kjento
Vader van vader Negro
Inter A/B/II
v.v.v. Ferro
Grand Prix
m.v.v. Fewrie
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder van vader Zoriana
Elite, IBOP-drs, preferent, prestatie
v.m.v. Jazz
Grand Prix
m.m.v. Poriana
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder Bedarijke
Stb-ext
Vader van moeder Florencio I
PSG/Inter I
v.v.m. Florestan I
m.v.m. Walessa
Moeder van moeder Edarijke
Ster
v.m.m. Voltaire
1.60m.
m.m.m. Adorijke
Ster