We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hele lieve grote D pony te koop!

Gentle is een 16 jarige ruin van 1.48, en al 10 jaar in ons bezit. Hij is een super brave, lieve maar vooral betrouwbare allrounder. Hij heeft in deze 10 jaar met ons al veel gezien en is daardoor ook erg rustig in de omgang. Zo is hij super verkeersmak, kan je hem door kleine kinderen laten poetsen, loopt hij makkelijk de trailer op, zal nooit gaan rennen, is heel braaf bij de hoefsmid, etc, etc.

Hij heeft in het verleden M2 gelopen en momenteel loopt hij M1 met de winstpunten om de overstap te maken naar de M2. Daarnaast heeft hij ervaring in het parcours tot op L niveau. Ook hebben we vele buitenritjes in het bos gemaakt, wat hij erg leuk vindt! Een kleine cross gaat hem ook goed af.

Het is een talentvolle pony die vaak hoge ogen gooit op concours, maar daarnaast vooral ook een leuke kinderpony. Ondanks dat is het geen automaatje. Hij heeft wel behoefte aan iemand met enige (rij) ervaring. 

Na 10 hele leuke jaren moeten we helaas afscheid gaan nemen van Gentle. Een vijf sterren huisje is dan ook vereist!! Hij gaat alleen weg bij een juiste klik.

Voor meer informatie of filmpje graag een whatsapp sturen (0653306342)

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.