We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Talentvolle D-dressuurpony te koop wegen beëindiging ponysport.
In 2018 hebben wij tijdens de tweede bezichtiging van de NRPS hengstenkeuring deze talentvolle sportpony gekocht en opgeleid tot M2 niveau. Ducari, STER ruin, heeft bijzonder talentvolle gangen met de potentie in zich voor het zwaardere dressuurwerk (FEI). De juryrapporten beschrijven lovend: 'fijne werkwille pony', 'mooie pony!' 'leuke combinatie', 'goede fijne combinatie', 'goed gereden!', 'goede pony', 'mooie combinatie', 'fijne pony',  'heel goede pony', 'mooie pony'.
Ducari heeft een bijzonder lief en trouw karakter, leert snel en is gemakkelijk in de omgang, geen gebreken. 
De pony komt uit een zeer goede moederlijn waaruit 5 goedgekeurde hengsten zijn gefokt. Vooral het gewilde  'Deutsche Reitpony' aan vaders zijde maakt dat de pony de genen en de capaciteiten in zich heeft om het internationaal niveau te bereiken met een talentvolle ruiter. Vader 'Di Caprio du Bois' stamt direct af van 'FS Don't Worry' die in Duitsland Grand Prix overwinning behaalde onder de paarden (zie link Youtube). 
Ducari is te koop voor de ambitieuze ruiter die het hogere dressuur wil bereiken (hogere prijsklasse).
Alle keuringen toegestaan.
Voor meer informatie neem gerust contact op met Rianne van der Heijden tel.nr. 06-14321812

Stamboom

Vader Di Caprio du Bois
GGH
Vader van vader FS Don't Worry
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Camilla du Bois
NPA
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Keramie
NRPS premie
Vader van moeder Nucari
GGH
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Koko Kadanz
v.m.m.
m.m.m.