We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nabij Opglabbeek, Limburg, Belgie: Landhuis: Studio's: 7 Perceel; 20 ha Energielabel: B

Niet ver van Hippisch Centrum De Peelbergen (ca. 55 minuten) International Arena Tops (30 minuten) en Sentower Park (8 minuten) bieden wij een exclusief hippisch object te koop aan met alle faciliteiten om topsport te beoefenen.
Dit unieke landgoed met alles wat een paardenliefhebber begeert, is gelegen op een perceel van circa 20 ha op een idyllische locatie nabij het centrum van een charmant dorp.
Hier vind U een landhuis met 4 slaapkamers, een binnenpiste (ca. 22m x 40m), 47 boxen, 7 studio's/kamers voor personeel, studenten of gasten, een overdekte stapmolen, een buitenbak (50m x 90m), diverse wasplaatsen en weilanden met inloopboxen.
Dit fraaie hippische object is bereikbaar via een mooie lange oprijlaan naar de binnenplaats. Door het gebruik van authentieke materialen heeft dit bijzondere object een  exclusieve uitstraling. Daarnaast bevinden zich in nabije omgeving verschillende internationale vliegvelden.

Landhuis De entree bestaat uit een centrale inkomhal met trap naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich een bureau, een ruime woonkamer, aparte zithoek, een volledig ingerichte keuken, een eetkamer en veel bergruimte. Via de centrale hal heeft u eveneens toegang tot een grote multifunctionele ruimte met badkamer en toilet. Open deuren naar het terras.
De eerste verdieping is via twee verschillende trappen bereikbaar. Hier bevinden zich vier ruime slaapkamers en drie badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en suite met ligbad, aparte douche en toilet.

Paardenaccommodatie: Aan de andere kant van de binnenplaats bevinden zich de stallen en de binnenmanege. Binnenbak (22 x 40 m.).
Toegang tot een foyer via trap met toilet en douche. Vanuit de receptie / foyer is er een mooi uitzicht over de binnenbak en tevens over de stallen. Naast de stallen vindt u een overdekte stapmolen, diverse poets- en wasruimtes, een solarium en zadelkamers. Dit gebouw bestaat uit 29 paardenboxen en vijf ruime veulenstallen. De panelen tussen de boxen kunnen worden gedraaid zodat uitmesten een gemakkelijke taak is.
De grote buitenbak (bodem Geopad, 50 x 90 m) bevindt zich achter het gebouw. De met hout omheinde weilanden met inloopstallen zijn onderverdeeld en bevinden zich rondom het pand.
Uitrijmogelijkheden in de nabije omgeving en optimale privé sfeer.